nb1.hu

A bajnokesélyes és az edzőjük szankciói ellen játszanak

Az egyik mumust próbálják megviccelni.

Felemásra sikerült a Taksony SE rajta, ezen a héten pedig Pécsre látogatnak.
 
Az előző héten nem sikerült semmit betartania a csapatnak a Szabadkikötő ellen, amit az edző kért, de a Pécs ellen fokozattan nagy fegyelemre lesz szükségük, hiszen a hazaiak a bajnokság egyik nagy esélyesei.
 
Az első fordulóban a Honvéd második csapatát sikerült felülmúlniuk, egy magabiztos 3-0-val, ennek a receptjét kellene elővenniük, hogy pontot/pontokat tudjanak szerezni a PMFC ellen.
 
A taksonyiak vezetőedzője, Szabados Tamás, így nyilatkozott a klub honlapjának:
 
,,Még egyszer nem fordulhat elő, ami a múlt hétvégén a Szabadkikötő ellen jellemezte a csapatot, mégpedig az, hogy semmit nem tartottak be abból a taktikai, stratégiai elképzelésből, amit kértem tőlük. Mondtam is nekik, hogy ez volt az első és az utolsó, hogy elmegyek emellett mindenféle szankció nélkül, ezért a teljesítményért nehezen tudja az ember vállalni a felelősséget. Remélem, hogy azt a taktikát, amit a Pécs ellen sikerül kidolgozni, azt a fiúk minél hatékonyabban, minél nagyobb százalékban betartva tudják végrehajtani. Igaz, sok múlik azon is, hogyan tudunk felállni, a sérültjeink mennyire lesznek olyan állapotban, hogy bevethetőek legyenek. Mumus Pécs. Minden sorozat – mind a jó, mind a rossz – megszakad egyszer, és vihar után általában napsütés jön, bízom benne, hogy ez minél hamarabb elérkezik, akár már a hétvégén. Masszív, jó csapat a Pécs, azt gondolom, hogy ebből a csoportból nekik van a legnagyobb esélyük a feljutásra, de mi sem kirándulni megyünk a Mecsekaljára, szeretnénk ponttal vagy pontokkal hazatérni."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC