6250 km-es utazás: átigazolási furcsaságokról beszélt a távozó tréner - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

6250 km-es utazás: átigazolási furcsaságokról beszélt a távozó tréner

NB3.hu - 2019. December 18. Wednesday 18:28
Nem tartja magát megélhetési edzőnek.
Kép forrása: heol.hu
Az nb3.hu-n is olvashattak arról, hogy a tavasznak új edzővel vág neki a Hatvan csapata. A hatvani gárdát eddig Török László irányította, de az új esztendőben már nem Török kezében lesz az irányítás. A hatvaniak jelenleg a 14. helyen állnak az NB III Keleti csoportjában, így kemény tavasz vár a futballistákra. 
 
Törökkel a heol.hu készített egy interjút. A beszélgetés során a szakember elmondta, nem bánta meg, hogy igent mondott a vezetőségnek. 
 

Edzőváltás a kiesőjelöltnél

 

"Nem szórakozásból szerződtem Hatvanba és utaztam havonta 6250 kilométert, hanem azért, hogy teljesítsük a célt. Sajnos erre már nem lesz lehetőségem" - nyilatkozta Török László. 
 
Török egyébként arról is szót ejtett, hogy az alakulatot óriási pechszéria is sújtotta. Hozzátette, a játékosaira nem lehetett panasz, mivel az edzéseken mindenki odatette magát, emellett emberileg is csak jókat tud elmondani a hatvani keret tagjairól. Az átigazolásokra is kitértek az interjúban:
 
"Sokan a fejemhez vágták, hogy edző úr, ezek az erősítések? Erre azt feleltem, hogy nem mondtam soha, hogy erősítettünk, azt állítottam, hogy igazolunk és majd a félévi bizonyítványosztáskor eldől, ez vagy az erősítés volt-e vagy sem. Jómagam és az elnök úr is más-más öt játékosra gondolt minőségben a nyári igazoláskor. Sajnos, akkor már a szerződésemet aláírtam, viszont elfogadtam az átigazolási filozófiáját, hogy a klub gazdasági helyzete nem teszi lehetővé, mint esetleg más csapatoknál, hogy horribilis összegeket fizessen játékosokért. Ezt tudomásul vettem, de azt is láttam, nagyon nehéz feladatunk lesz. Az edzőmérkőzések sora és a felkészülésünk sem sikerült jól, hiszen 38 próbajátékost néztünk meg, ami teljesen szétforgácsolta azt a nagyon fontos időszakot. Nem beszélve arról a hat sérült játékosról, akik az előző bajnokság után sérülten tértek vissza a felkészülés első napjára" - mondta Török. 
 
Egyébként Török nem tartja magát megélhetési edzőnek, és nem is lepte meg, hogy elköszönt tőle a vezetőség.
 
"A szerződésemben szerepelt egy pont, amely szerint, ha kiesőzónába kerül a csapat, akkor az elnök úr felbonthatja a megállapodást. Ettől függetlenül mi a közös megegyezésre hajlunk, viszont ez a pont érvénybe lépett ezzel a szerepléssel. Nem vagyok az az edző, amit mostanában mindenhol olvasni, vagyis hogy megélhetési edzők vannak Magyarországon. Ezt a megállapodást ezzel a kitétellel írtam alá, és vállaltam a következményeit, ha idáig sodródtunk, akkor ez legyen így. Kíváncsi lennék, ezt hány edző vállalná be?" - tette fel a költői kérdést Török.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!