6 új igazolás kezdett az újoncnál - reakció - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

6 új igazolás kezdett az újoncnál - reakció

Simon Zoltán - 2022. July 12. Tuesday 20:42
Jelentősen átalakult a játékoskeret.
Kép forrása: Let's Do It Technoroll Teskánd KSE/Facebook
Balatonfüred - Technoroll Teskánd 2-2 (2-2) 
Gólszerzők: Eszlátyi (11-esből), Bartha, illetve Szinay, Pergel B.
 
Az NB III-ba jutott Teskánd együttese az első  nyári  felkészülési mérkőzésére készült, a szintén harmadik vonalbeli Balatonfüred otthonában.  
 
Pergel Attila edző a kezdőjében hat új játékost jelölt és a találkozó elején  talán éppen az összeszokottság hiánya okozta, de már a 15. percben kétgólos hátrányban voltak a zalaiak. Előbb büntetőből szerzett vezetést a Füred, majd  egy előrevágott labdára nem figyeltek  a teskándiak és ebből született meg a második  hazai találat.  
 
Ezt követően  viszont már jobban és főleg eredményesebben futballozott a Teskánd,  amely éppen az egyik új igazolás,  Szinay révén  szépített,  majd a félidő lezárása előtt egy szabadrúgás után a hosszú oldalon  érkező Bolla szépen fejelt középre amire Pergel B.  érkezett és közelről a kapuba továbbított.  
 
Akár meg is fordíthatta volna az állást a zalai csapat, de  Bontó találatát érvénytelenítették. A második félidő már küzdelmesebb lett, egyre több lett a hiba is, így gól nem született, hiszen a védelmek már jobban zártak - jelentetet a zaol.hu.
 
A Teskánd csapatában  tehát sok volt az új játékos,  hiszen a korábban bejelentett igazolások (Czirjék Zoltán, Potyi Gábor, Szinay Bendegúz, Szabó Martin), mellett újak léptek pályára (Fábián Barnabás, Gyarmati Márk, Őr Máté) és az utánpótlásból felkerült 18 éves Vincze is bemutatkozott. 
 
Pergel Attila: "Az első mérkőzésre készültünk, kezdő csapatunkban hat új játékos volt felfedezhető. A találkozó elején látszott is az összeszokottság hiánya és gyorsan két gólos előnyre tett szert a hazai csapat. Először egy könnyelműen eladott labdával kerültek helyzetbe, a támadót ki is szorítottuk, de egy vitatott büntetővel megszerezték a vezetést. Nem sokkal később egy középen előre vágott labdát nem fejeltünk el, és a szélre kirakott labdát a hazai szélső jól adta be és a támadó fejjel megszerezte a második találatot. A 20. perctől kezdtünk éledezni és Szinay szép egyéni akció után szépített. Rá 10 percre egyenlítettünk, egy szabadrúgás után a hosszún érkező Bolla szépen fejelt középre amire Pergel B. érkezett és közelről a kapuba továbbított. Mentünk előre és a vezetést is megszerezhettük volna, de Bontó találatát a játékvezető érvénytelenítette. A második félidőben mindkét csapat sok hibával játszott helyzetek itt is ott is adódtak, de ezek kimaradtak vagy a kapusok védtek. A Teskánd csapatában a második félidőben két új játékos(Czirjék, Fábián) és az utánpótlásból felkerült 18 éves Vincze is bemutatkozott. A meccs tanulsága, hogy itt a csapatok a hibákat már könyörtelenül kihasználják."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!