nb1.hu

6 meccse veretlenek, 5 perc alatt fordítottak Debrecenben – videó

Alapjaiban változott meg a forgatókönyv - az elején is.

Debreceni VSC II.–Füzesgyarmati SK 2–3 (2–0)
Debrecen: Kosicky – Barna, Lakatos, Belényesi (Gyönyörű, 80.), Újvárosi – Bévárdi (Györgyi, 67.), Kusnyir, Kuti – Bouoli, Pintér, Damásdi (Sármány, 55.). Edző: Szatmári Csaba.
Füzesgyarmat: Fildan – Achim S., Vincze (Raducu, 40.), Benkő-Bíró, Toca, Achim Á. (Fejes, 46.) – Székely, Máriusz, Villand, Pataki (Kis Sz., 83.) – Popescu. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Csillag László.
Gólszerző: Damásdi (1.), Bévárdi (35.), ill. Máriusz (54.), Székely (57.), Fejes (59.).
 
"Zsinórban hatodik bajnoki sikerét aratta vasárnap csapatunk, amely a bajnokság 8. fordulójában az NB I-es játékosokkal megspékelt DVSC II. otthonában nyert. Nem is akárhogyan, hiszen a nagyerdei Stadionban lejátszott mérkőzés szünetében még a hazaiak álltak jobban két góllal, innen sikerült fordítani."
 
REAKCIÓK:
Horváth Béla, technikai vezető (DVSC): – A semleges nézők számára nagyon élvezetes mérkőzést játszottunk. Sajnos egy ötperces rövidzárlatunk elég volt ahhoz, hogy a gyarmatiak megfordítsák az eredményt. A fiúk mindent megtettek, de most szerencsénk sem volt.
 
Boros Tibor (Füzesgyarmat): – A gyorsan bekapott gól után alapjaiban változott meg a mérkőzés forgatókönyve. Annak ellenére, hogy támadtunk, a hazaiak lezárhatták volna a meccset. A második félidőre a játékosok megkapták a szakmai instrukciókat is, de inkább az érzelmekre és az önbecsülésre próbáltam hatni a szünetben. Az ilyen pillanatokért érdemes a futballal foglalkozni.
 
1 Ceglédi VSE 20
2 Füzesgyarmat 18
3 Jászberényi FC 18
4 Termálfürdő Tiszaújváros 17
5 DEAC 16
6 ESMTK 14
7 BSE 12
8 Sényő-Carnifex FC 11
9 Eger SE 9
10 Putnok FC 7
11 DVSC II 6
12 Tállya KSE 6
13 Gyöngyösi AK 6
14 Ózdi Kohász SC 6
15 DVTK II 4
16 FC Hatvan 3
 
 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC