nb1.hu

40-ről is gólt lőttek Kemeneséknek – reakció

Pető szerint több góllal is győzhettek volna.

VLS Veszprém–III. Kerület 3–1 (1–0)
Veszprém, 400 néző.
 
Veszprém: Deczki – Zachán, Felber, Dobsa, Gulyás, Gálfi (Molnár B.), Somogyi, Csordás (Venczel), Nagy R., Vass (Lőrincz), Kiliti. 
Edző: Pető Tamás.
 
III. Kerületi TVE: Megyeri – Szalai, Erdei, Fazakas, Huszty (Kaszai), Bori, Petneházi (Borvető), Sili, Rajczi, Czvitkovics, Rabatin (Kapronczai). 
Edző: Kemenes Szabolcs.
 
Gólszerzők: Venczel (92.), Molnár B. (85.), Zachán (35.), ill. Sili(87.)
 
A feljutásért küzdő és a forduló előtt még listavezető óbudaiakat fogadták, a középmezőnyben vitézkedő veszprémiekhez.
 
Nem tétlenkedtek a csapatok a meccs elején, a fővárosiak inkább a védelemre, míg a hazaiak a támadásokra fektették a hangsúlyt. A 35. percben született a találkozó első találata, Zachán ugrott magasabbra mindenkinél és fejelt a kapuba, így a hazaiak vonulhattak előnnyel a szünetre. A második játékrész elején sem engedték át a veszprémiek az irányítást a vendégeknek, de a hajráig nem született újabb gól. A 85. percben Molnár cselezte ki a védőket és bombázott gyöngyőrűen az ellenfél kapujába. Mintha ekkor kaptak volna észbe az óbudaiak, Sili egy nagy kavarodás után szépített két perccel később. Azonban nem tudtak visszajönni a találkozóba, ráadásul Venczel 92. percben kihasználta, hogy kimozdult a vendégkapus és 40 méterről juttatta a hálóba a labdát. Az óbudaik ezzel a vereséggel visszacsúsztak a 2. helyre, míg a veszprémiek a 8. helyet foglalják el a forduló után.
 
Pető Tamás a hazaiak mestere, így nyilatkozott a lefújás után:
 
,,A játékosaimnak egykori válogatott és élvonalbeli játékosokat sikerült felülmúlniuk. Sokkal jobban játszottunk, sokkal több helyzetünk volt. Valójában több góllal is nyerhettünk volna, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vagyok maximálisan elégedett. A múlt héten időben érkezett a pofon. A mai napon nagybetűs csapatként nyertük meg a találkozót."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC