nb1.hu

2 meccs, 2 vereség, 0-10-es gólkülönbség: a kapus értékelt

Nagy pofonokat kapott a debreceni csapat.

Derült égből villámcsapás: így is lehetne jellemezni a DEAC legutóbbi két meccsét. A cívisvárosi egyetemisták előbb a Gyöngyös otthonában szenvedtek 5-0-s vereséget, majd vasárnap a Füzesgyarmattól kaptak hasonlóan fájó gyomrost. A debreceni futballisták nem csupán a súlyos vereség miatt lehetnek bosszúsak, hiszen Máté Péter megsérült, míg Nagy Zoltánt kiállította a játékvezető. 
 
A füzesgyarmatiak elleni meccs tanulságait Szabados István foglalta össze. A kapus szerint nem így tervezték a hétvégi fellépést. Hozzátette, a csapatkapitány kidőlése sem jött jókor a DEAC-nak.
 
"Nehéz egy ilyen meccs után bármit is mondani, nagyon csalódottak vagyunk, nem ezt terveztük. Stabil védekezésből, a labdaszerzések után szerettünk volna támadásokat vezetni. Máté Peti kidőlése sem segítette a dolgunkat. Nem a gyöngyösi meccs nyomta rá a bélyegét a teljesítményünkre, azon a találkozón már túltettük magunkat. Át kell beszélni a mai összecsapást, rendet kell tenni a fejekben. Egerben is hajtós meccs vár ránk, de ebben a bajnokságban egyetlen találkozó sem könnyű” – fogalmazott Szabados.
 
Egyébként a füzesgyarmati játékos, Raducu varázslatos góljáról már beszámoltunk. A találatot itt tekinthetik meg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC