nb1.hu

15 NB I-es meccse van, leigazolta a Kecskemét

Hivatalos bejelentés.

Íme, a KTE bejelentése:
 
A 29 esztendős játékos Nyíregyházán járta végig az utánpótlást, itt mutatkozott be a felnőttek közt is. A tartalékok közt folyamatosan lehetőséget kapott a másodosztályban, az NB I-ben összesen 15 mérkőzésen ölthette magára a Szpari dresszét. 
Megfordult ezt követően ZTE-nél, a Vasasnál és a Mezőkövesdnél is, majd egy rövid felsőtárkányi kitérő után a Ceglédi VSE játékosa lett 2016 nyarán.
 
Az NBII-ben végig alapembere volt a CVSE-nek, első évében 28, a másodikban 29 mérkőzésen kapott bizalmat, szinte kivétel nélkül a kezdőcsapat tagjaként. Részese volt a klub történelem legjobb szereplésének is, amikor tavaly a 9. helyen zártak csapatával. Középhátvéd létére a góllövésben is jeleskedett, összesen 6 gólt szerzett a két idény alatt. Nánási ősszel is alapembernek számított, 13-szor kezdett a Merkantil Bank Ligában. Játékosunk már a csapattal tréningezik, a Csepel ellen is pályára lépett. 
 
Nánási Balázs természetesen Kecskeméten is sikereket szeretne elérni:
 
„Voltak olyan korábbi csapattársaim, akik nagyon jó véleménnyel voltak a klubról, nyilván érdeklődtem is. Főleg Trepák Attilával vagyunk nagyon jóban, ő általa is került a kalapba a KTE, utána meg is történt a kapcsolatfelvétel a vezetéssel. Nyilvánvalóan minél több sikert szeretnék elérni Kecskeméten is, segíteni a csapatnak, a klubnak és a városnak is. Valóban, az utóbbi 2 és fél évet Cegléden töltöttem a másodosztályban, ahol alapember és csapatkapitány is voltam. Igazából a válás okaival nem szeretnék már foglalkozni, abszolút jó helyre, jó körülmények közé kerültem, ahol a társak is örömmel fogadtak” – mondta új játékosunk.
 
Nánási Balázs statisztikái:
NBI: 15 meccs/1 gól
NBII: 128/10
NBIII: 73/4

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC