13 mezőnyjátékossal utazott meccsére a dobogóért küzdő - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

13 mezőnyjátékossal utazott meccsére a dobogóért küzdő

NB3.hu - 2020. February 22. Saturday 13:31
180 perces terhelés Iváncsán.
Kép forrása: Facebook/Ceglédi VSE

 

A MOL Fehérvár II elleni, kedd esti 1-1 után pénteken Cegléden lépett pályára az NB III tavaszi szezonjára készülő Iváncsa. A klub honlapjának beszámolója szerint ezúttal is viszonylag szűk kerettel vágtak neki az útnak, mivel 13 mezőnyjátékos és egy kapus alkotta az utazó keretet. Viszont volt egy különlegessége az eddigi mérkőzésekhez képest, műfű helyett egy jól előkészített füves pályán játszottak.

Íme, az iváncsaiak közleménye:


"Csapatunkban egy változás történt a keddi meccshez képest, kapunkat Schener Bálint védte, előtte a Madarász, Aradi (Nyúl), Varga, Fekecs - Pribék, Domokos (Hujber), Cseszneki - Tóth, Killer (Nagy), Zabari csapat lépett pályára.

Kiegyenlített mezőnyjáték után egy saját térfélen eladott labdából szereztek vezetést a hazaiak. 1:0 Ezt követően egyértelműen többet birtokoltuk a labdát és tartózkodtunk az ellenfél térfelén, de a hazaiak kapujára kevés veszélyt jelentettünk. Lassan, pontatlanul játszottunk, ezért nem tudtuk megbontani a jól záró Cegléd védekezését.

A második félidőt a lehető legrosszabbul kezdtük, hiszen egy perc sem telt el és máris két gól volt a különbség. A saját térfelünk közepén könnyelműen elpasszoltunk egy labdát, amit a hazaiak köszöntek szépen, és ki is használták az ajándékot! 2:0. A gól után átvettük a játék irányítását és folyamatosan az ellenfél térfelén tartózkodtunk, de rengeteg technikai hiba jellemezte csapatunkat, ezért nem tudtunk helyzeteket kialakítani. A Cegléd kontrákra rendezkedett be, amiben volt is veszély, de a harmadik gól mégsem így született, hanem egy eladott labdából 15 perccel a meccs vége előtt. 3:0


A mérkőzésen a hazaiak jobban alkalmazkodtak a pálya talajához (ami nem meglepő, hiszen velünk ellentétben ők már füvön is készültek) és megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. "A héten csapatunk két mérkőzést is játszott és mivel szinte azonos összetételben, így játékosaink többsége 180 perces terhelést kapott, ami jól szolgálja a bajnokságra való felkészülést!" - mondta Bozai Attila edző."

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!