nb1.hu

13 játékossal (!) állt munkába a megújult Pápa

Nyolc próbázó is van azért.

 

Tizenhárom játékossal, nyolc próbázóval és új szakmai stábbal négyhetes pihenő után megkezdte a felkészülést a 2018/2019-es NB III-as labdarúgó-bajnokságra a Pápai Perutz FC – írja a veol.hu. 

 

"Rozmán László vezetőedző és Haraszti Gergely pályaedző rövid ismerkedés után a Munkácsy sporttelepén rögtön bele is vetették magukat a munkába. Többen is igazoltan hiányoztak az első edzésről, mint megtudtuk, Sánta András apai örömök elé néz, Skriba Máté és Kozma Máté még nem százszázalékos, Hanzl Máté pedig műtétje után lábadozik. Korábban már beszámoltunk róla, hogy Németh László, Nagy Bálint és Koncsag Martin is távozott, Farkas Dániel pedig kölcsönszerződése lejártát követően visszatért a Győri ETO-hoz. Az első tréning előtt Bocskay László elnök, Rozmán László vezetőedző és Haraszti Gergely pályaedző köszöntötte az öltözőben a játékosokat, vázolták a terveket és elvárásokat. Az Ajkáról érkezett trénertől megtudtuk, rögtön igent mondott a megkeresésre, hiszen megtiszteltetésnek érzi, hogy egy ilyen nagy múltú egyesületnél szóba került a neve.

 

– A játékosok többségét Ajkáról vagy Győrből ismerem, így képben vagyok a képességeiket illetően, ráadásul ellenfélként az elmúlt szezonban az FC Ajkával jártam már itt, szóval nem voltak ismeretlenek az arcok. Úgy látom, hogy van egy erős, rutinos mag, amire lehet építeni, melléjük keresünk feltörekvő fiatalokat. Csak olyan játékos kerülhet ide, akiben hosszútávon potenciált látunk, nem mindenáron szeretnénk igazolni, csak olyanok fogják felhúzni a Perutz mezét, akik erősítést jelentenek. Ami a további programot illeti, általában szerda-szombat ritmusban játsszuk majd a felkészülési találkozóinkat, kedden és csütörtökön pedig dupla edzést vezénylünk a játékosoknak. A következő két hétben szeretnénk véglegesíteni a keretet, hogy a bajnokság kezdetéig hátralévő további három hétben már csak azokkal készülhessünk, akik Pápán folytatják pályafutásukat. Emellett számítok a tehetséges saját nevelésű utánpótlás játékosokra is, nekik is meg fogom adni a lehetőséget a bizonyításra.

 

A pápaiak a héten már be is mutatkoznak a hazai közönségnek, július 8-án vasárnap 16 órai kezdéssel az NB III keleti csoportjában legutóbb hatodik helyen végző Jászberény lesz az ellenfél."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC