nb1.hu

10 gól: Horváth Ferencék az FTC-t fogadták

Nem unatkoztak a nézők.

A négy ponttal negyedik helyen álló Dunaújvárosi FC, a három ponttal kilencedik helyen tanyázó Ferencvárosi TC második csapatát fogadta a Közép csoport 3. fordulójában. Pikáns összecsapásra számíthatott a szép számú közönség, de azzal vélhetően kevesen számoltak, hogy tízszer fog módosulni az eredmény a kijelzőn. A nagy hőségben rögtön egymásnak estek a csapatok. A 11. percben előnybe kerültek a hazaiak, majd egy 5. perces rövidzárlatnak köszönhetően fordítottak a zöld-fehérek, sőt a szünet előtt még egy gólt berámoltak, így sokan gondolhatták, hogy 45. perc alatt el is dőlt a találkozó. Ők tévedtek!
 
A térfélcsere után rendezte sorait Horváth Ferenc együttese és sikerült az egyenlítés. A 71.percben 3-3 volt a mérkőzés állása és az jól mutatja, hogy milyen totális futball uralkodott a pályán, hogy a 79. percben már 4-4- re álltak a csapatok. Csak kapkodták a nézők a fejüket a szórakoztató játék kapcsán. Persze a hajrá is tartogatott izgalmakat. A 92. percben Gavric Zeljko megszerezte a vezetést, amire még maradt válasza a hazaiaknak, igaz egy kis segítséggel egy öngóllal, de pontot mentetek a 94. percben. Nem a kapusok és védelmek meccse volt, de a közönség bizonyára jól szórakozott a találkozón. A döntetlennek köszönhetően a Dunaújváros a hetedik az FTC II a nyolcadik a tabellán.
 
A következő fordulóban a Dunaújváros a Szolnokot fogadja, míg az FTC II a a Budapest Honvéd tartalékcsapatát. 
 
 
NB III, Közép-csoport, 3. forduló
Dunaújváros, Dunaújvárosi Stadion
Dunaújváros – FTC II 5-5 (1-3)
Dunaújváros: Hegedűs L. – Szúnyog, Papp, Tóth, Galambos – Barna (Irimiás G.), Kesztyűs (Szepessy R.), Jakab – Gosztonyi, Novák (Hesz O.), Székely (Csiki N.). Vezetőedző: Horváth Ferenc. 
FTC II: Mergl – Godányi (Horváth B., 82.), Orosz, Cubra, Kaján, Tóth A., Pintér, Ladányi (Manner, 64.), Kharaishvili, Gavrics, Gera (Mazonetto N., 77.) Vezetőedző: Korolovszky Gábor
Gólok: Novák (11.), Jakab (70.), Papp M. (71.), Csiki (79.), Orosz M. (90+4, ög.), illetve Gera (16.), Gavrics (21., 90+2), Kharaishvili (39., 76.)
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC