nb1.hu

10-0-ra kapott ki a Salgótarján, értékelt az edző – reakció

"A viselkedéssel is volt egy kis gond."

Felkészülési mérkőzés:

FK Zeleziarne Podbrezová-Salgótarjáni BTC 10-0 (3-0)

Podbrezová, ZP Sport Stadion, 300 néző.

FK Zeleziarne Podbrezová: Rehák – Chvátal, Pajer, Bartoš, Kukol – Bakala, Grendel, Krčula, Szetei, Arevalo, Zachara. Csereként léptek pályára: Kováčik, Geschwandtner, Breznanik, Špyrka, Pribula, Gajan, Galčík, Pavúk. Vezetőedző: Vladimir Cifranic.
Salgótarjáni BTC: Végh – Boros, Grajzel, Illés E., Szeles – Sárközi (Simó A.), Hegedűs (Szabó T.), Bocsi – Tarlósi P. (Gazdag), Gazdag, Tarlósi M. (Novák)(Fülöp A.).Vezetőedző: Rubint Richárd.

Gól: Grendel (2), Arevalo (2), Pavúk (2), Breznanik (2), Špyrka, Pribula

 

A Salgótarján közleménye:

 

"Alapos verést mértek ránk a szlovák másodosztály élbolyához tartozó házigazdák.

Szombaton a mostani nyár eddigi legkomolyabb erőfelmérőjén képviselte magát a harmadosztályra készülő csapatunk, a szlovák második liga élbolyához, nemrégiben még az első osztályban szereplő Podbrezovához látogattunk. A hazaiak remek kis stadionjában, egy valamivel több, mint négyezer fő befogadásra alkalmas kis ékszerdobozában került sor a gyakorló meccsre.

Nem sokat teketóriáztak az igen éles vendéglátók és egy büntetőből már az 5. percben megszerezték a vezetést. A nyitónegyedóra letelte után már kettővel mentek, egy csúnya védelmi megingást büntettek meg. Az első félidő derekán fejjel érték el harmadik találatukat. A szünetig több ízben már nem kapituláltunk, ebben a periódusban valamelyest összekaptuk magunkat, így már nem módosult az állás a pihenőig.

A második felvonásban pár percig tartottuk magunkat, aztán még inkább beindította a hengert határon túli ellenfelünk. Szépen-sorban jöttek az eredményes befejezések, higgadtan befejezett akciókat láthattunk, kapusunknak egyik szituációnál sem volt sansza a hárításra. Szó szerint a lefújás előtt kialakították a tíz-nullás végeredményt a hazaiak. Súlyos vereséget szenvedtünk, le kell vonni a megfelelő következtetéseket. Nincs azonban idő csüggedni, hiszen az NB III-as idény rajtra rohamosan közeleg. Reméljük, tanulópénznek jó volt ez a fiaskó."

 

Rubint Richárd vezetőedző: – Sajnos beleszaladtunk a késbe. Nem volt egyszerű, nagy volt a különbség. Tízgólos differencia azért nem volt köztünk, de sajnos így sikerült lehozni ezt a meccset. Az első félidőben még partiban voltunk, kettő-egy lett volna a reális eredmény, aztán a másodikban elfogytunk. Kicsit csalódott vagyok. Minden játékosunknál kijöttek a hiányosságok, ami annyira azért nem nagy baj, mert az ellenfelünk mindenféleképpen vissza akar jutni az első osztályba. Mi tudjuk, hogy ilyen erős riválissal nem fogunk találkozni a szezonban, de őszintén hittem, hogy jobb ellenfele leszünk a házigazdáknak. Kijöttek személyes hibák is, amit nem gondoltam volna. Volt egy kis gond a pályán a viselkedéssel is, amit nagyon gyorsan helyre fogunk rakni az öltözőben. Inkább most kapjunk ilyen pofont, mint a bajnokságban. Tudni kell, kinek hol a helye. Megyünk tovább! Nem sírni kell, hanem dolgozni, mert csak így tudunk előrelépni!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC