nb1.hu

0-4 után 4-4: őrült meccset értékelt a paksi edző

A visszajátszók kiemelkedtek.

Az NB III-as meccsek közül a legérdekesebb találkozót Kozármislenyben láthattak a drukkerek a vasárnapi nyitányon. A Paks II a 65. percben már négy góllal vezetett, ennek ellenére a hazaiak pontot tudtak szerezni a kiváló hajrájuknak köszönhetően.
 
A 4-4-es döntetlent követően a Tolna megyei alakulat trénere, Kindl István úgy érezte, játékosai elfáradtak a végére.
 
"A mérkőzés elején még nem tudtuk, mire számíthatunk, hiszen – ahogy már pár napja is mondtam – a kevés felkészülési idő miatt csak magunkkal voltunk elfoglalva. Az idénynyitón aztán mind egyénileg, mind taktikailag a vártnál sokkal többet kaptam a csapattól. Nagyszerű gólokat szereztünk, és 0-4-nél úgy nézett ki, vége a mérkőzésnek. Ellenfelünk kicsit fel is adta már, illetve kapusunknak addig védeni valója sem akadt. A kozármislenyi szépítés egy sarokrúgást követő, távoli lövésből érkezett, majd egy beadásból fejeltek a kapunkba a hazaiak, amivel már a felére csökkentették az előnyünk. Második találatukra sikerült szinte azonnal gólt lőniük, és a hosszabbításban egyenlíteniük. Sajnos az várható volt, hogy játékosaink még nem állnak készen a kilencven percre, el is fáradtunk a végére, a hazaiak stílust váltottak, az új harcmodor pedig nem ízlett nekünk. Rosszul reagáltunk, így a végére egy ponttal kellett beérnünk. Pozitívum, hogy gyönyörű, ritkán látott szép gólokat szereztünk, és az első csapatból visszajátszók egyértelműen kiemelkedtek a mezőnyből” – mondta Kindl a Paks hivatalos weboldalának
 
HR-Rent Kozármisleny – Paksi FC II. 4-4 (0-3)
Kozármisleny, 300 néző. Vezette: Bana G. (Marozsi G., Topálszki Sz.)
HR-Rent Kozármisleny: Ipacs – Ulakity, Füredi, Berdó, Kocsis – Horváth D., Kozics (Juhász 57.) – Szabó D. (Babinszky 75.), Kirchner, Turi – Hampuk (Csernik 84.). Vezetőedző: Jelena Richárd.
Paksi FC II.: Rácz – Delea, Grajzel, Lenzsér, Debreceni – Vas, Bognár (Görög 74.) – Szendrei, Budai, Süvöltös (Prantner 63.) – Sajbán (Szekszárdi 86.). Vezetőedző: Kindl István.
Gólszerzők: Kirchner 71, 79., Babinszky 77, 92. illetve Debreceni 20., Szendrei 44., Sajbán 47., Prantner 66. percben.
Piros lap: Csernik 89. illetve Lenzsér 89. percben.
Sárga lap: Horváth D. 25., Füredi 41., Szabó D. 54. illetve Rácz 91. percben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC