Tököliék veretlensége - m.nb3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben

Tököliék veretlensége

2019. February 19. Tuesday 10:27  | Simon Zoltán
NB3

Kemény menet vár az utolsóra.

 
Közép-csoport utolsó helyén telelt a Paks, így Tököli Attila gárdájára kőkemény menet vár a tavasszal. Tudja ezt jól a vezetőedző is, aki elvének vallja a futball egyik legnagyobb igazságát is – erről is mesélt a klubhonlapnak adott interjújában.
 
„Úgy gondolom, amit a munkában elterveztünk, azt mind meg tudtuk csinálni, és a felkészülési mérkőzéseink is úgymond teljesen rendben voltak. A kis létszámunk miatt a terhelés elég keményre sikeredett a tréningek melletti heti két edzőmeccsek sorozatával. Most kicsit előtérbe került egy-két kisebb sérülés és betegség, de remélem, hogy a jövő hét végére minden rendben lesz, és úgy tudunk majd elrajtolni, ahogy kell. Össze kell kapnunk magunkat, hiszen még ezen a héten is vár ránk további két edzőmérkőzés, ugyanakkor előkerül már a taktika és a frissítés is, mint fő szempont. Véleményem szerint a mérkőzésnél jobb edzés nincs, és ezzel a játékosok is mind egyetértenek. Ezt figyelembe véve ezzel nem lesz/lehet gond.”
 
Tököli arról az alaptételről is beszélt, mely szerint hiába lesz egy felkészülési találkozó végeredménye 0-0-, a gólt nem hozó meccsekből is lehet tanulni. 
 
„Minden barátságos összecsapásunkból lehetett tanulságot levonni, még a 0-0-ra végződőkből is. Sokszor sok minden közrejátszott, elég, ha csak arra gondolok, hogy egyszer rendes gyepen, másszor műfüvön kellett fociznunk, de összességében az nem néz ki rosszul, hogy nem szenvedtünk vereséget a tél folyamán.”

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU