NB II-es ellen tesztelte a próbázókat a Kecskemét - m.nb3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben

NB II-es ellen tesztelte a próbázókat a Kecskemét

2019. January 19. Saturday 13:09  | Kvanduk Bence
NB3

Egy gól döntött.

Kecskeméti TE – Duna Aszfalt TVSE 0-1 (0-1)
KTE (1. féidő): Kunsági – Bagó (Szabó G.), Vágó, Pataki, Zámbori – Zámbó, Huszárik – Selyem, Markó, Nagy G. – Vladul.
KTE (2. félidő): Kunsági (Mészáros) – Szabó G. (Hirman), Urbán, Parázs, Farkas – Szabó D., Nádudvari – Huszárik (Tóth R.), Kitl, Takács – Balog.
TVSE: Molnár – Tölgyesi, Kardos, Csáki, Sváb – Benkó, Horváth, Kirchner, Károly – Gréczi M., Batizi-Pócsi.
Csere: Stoiacovici, Mihály
Gól: Batizi-Pócsi (23.)
 
Az NBII-es Tiszakécske ellen kezdte a felkészülési meccsek sorát a Kecskeméti TE. Szabó Tibor minden játékosnak lehetőséget adott, a próbázók is megmutathatták magukat. A mérkőzésen végül egyetlen gól született, ezt a vendégek szerezték. A hazai kezdőben Kunsági Roland, Huszárik Zsolt, Nagy Gergő és Pataki Zsolt is lehetséges új igazolásként bizonyíthatott, de az U19-es Vágó Gábor is bekerült. A vendégek két részre osztották csapatukat, ugyanis délután még a Vidi második csapatával is találkoznak, mielőtt edzőtáborba mennének - jelentette a Kecskemét.
 
Szabó Tibor (KTE): A felkészülésünket abszolút jól szolgálta ez a meccs, jó erőfelmérő volt. Az első félidő jó és dinamikus játékot hozott, a második már kevésbé. Ott nem azt kaptuk vissza, amit elvárnánk. Adódtak gólszerzési lehetőségeink is, de sajnos kaptunk egy buta gólt. Jó alkalom volt ez arra, hogy a próbajátékosokat is megnézzük, teljesebb képet kapjunk róluk.
 
Szabó István (TVSE): Mindig szívesen találkozok a Kecskeméttel, mert Tibinek egy jó és kulturált focit játszó csapata van. Azt azért jó tudni, hogy január 4-e óta zajlik nálunk a munka, azóta egy szabadnapja volt a játékosoknak, a héten 6 edzés mellett már a harmadik edzőmeccsünket játszottuk, innen megyünk a negyedikre, majd edzőtáborba. Érthetően nagyon fáradtak a játékosok, hiszen ezen a héten kapták a csúcsterhelést. Az első félidőben jól és kombinatívan játszottunk, sok helyzetet dolgoztunk ki, ugyanakkor azt is látni kell, hogy a Kecskemétnek is voltak helyzetei, mi is ajándékoztunk egy-két lehetőséget. Szerettem volna minden játékosnak 90 percet adni, ez nagyjából sikerült is, úgyhogy elérte a meccs a célját, az eredmény másodlagos.
 

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU