Három játékos igazolt a listavezetőhöz - m.nb3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben

Három játékos igazolt a listavezetőhöz

2019. February 15. Friday 13:44  | Simon Zoltán
NB3

Hivatalos bejelentés.

Íme, az Ajka közleménye:
 
"Tegnap éjfélkor lezárult Magyarországon az átigazolási piac. Honlapunkon azt már korábban jeleztük, hogy Erdei Gábor a III. Ker TVE csapathoz igazolt, az érkezőkkel viszont még adósak maradtunk.
 
Első igazolásunk Keresztes Krisztián (2000) a szombathelyi Illés Akadémiától érkezett hozzánk. Krisztián tagja volt a tavalyi évben bajnokságot nyert elsőosztályú U19-es csapatnak, amellyel idén az ifjúsági Bajnokok Ligájában is szerepeltek. Schindler Szabolcs a védelemben közepén és a bal oldalán számíthat fiatal játékosunkra.
 
Szintén a védelemben bevethető másik fiatal szerzeményünk Csaba Dániel (2000), aki a Budapest Honvéd együttesétől érkezett hozzánk  másfél évre kölcsönbe. Dániel az előző félévben az NB III. Közép csoportjában szereplő Budapest Honvéd-MFA II. csapatában szerepelt, ahol 13 mérkőzésen 1 alkalommal volt eredményes.
 
Harmadik igazolásunk Harsányi Zoltán (1987), a rutinos támadó az NB II-es Balmazújvárostól érkezett csapatunkhoz. Harsányi pályafutása alatt 47 NB I-es mérkőzésen 5 gólt szerzett, többek között megfordult a Pécs, a Mezőkövesd, Puskás Akadémia és a Nyíregyháza csapatiban is."
 
Az NB-s bajnokságok egyetlen veretlen csapata idei első tétmeccsén a Magyar Kupában a Loki ellen bizonyíthat jövő hét kedden az odavágón. 

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU