Ausztriából is igazolt a 27-szeres válogatott csapata - m.nb3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben

Ausztriából is igazolt a 27-szeres válogatott csapata

2019. February 15. Friday 16:58  | Simon Zoltán
NB3

Hivatalos bejelentés.

Alaposan átalakította, nemcsak a játékoskeretét, hanem a szakmai stábját is a Nyugati csoport utolsója, a Pénzügyőr. Mint már többször jeleztük, a vezetőedző a 27-szeres válogatott Klausz László lett. A játékoskeretben történt változásokat tényszerűen közölte a klub, de az ígéret szerint hosszabb bemutatásokra is sor kerül majd.
 
Íme, a Pénzügyőr bejelentése:
 
„Érkezők: Czuczi Márton (Monori SE), Brkic Denis (Ausztria), Cseh Gergő (Dánszentmiklós), Suscsák Máté (Airenergy). Füleki Norbert (Pápa)
 
Távozók: Ablonczy Gerjén (Vecsés), Beszterczei Attila (Hódmezővásárhely), Bíró József, Farkas Máté (Bicske), Gábor Péter (BVSC), Kovács Gábor (BVSC), Szekeres Pál (Airnergy FC), Szigeti Attila (Piliscsaba),Varga Bence (III. KER. TVE). Minden távozó játékosnak további eredményes sportpályafutást kívánunk, külön is megemlítve Bíró Józsefet és Szigeti Attilát, akik hosszú időn keresztül csapatunk oszlopos tagjai voltak!
 
Jó hír a csapat kapcsán, hogy Luczek Dávid újra edzésbe állt és úgy tűnik, hogy ismét csapatunk erőssége lesz. Jovánczai Zoltán is maradt a Pénzügyőrnél. Számítunk a kitűnő támadó góljaira és rutinjára!"

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU