A fájó pontvesztés után bosszúsan értékelt az aranyesélyes edzője - m.nb3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben

A fájó pontvesztés után bosszúsan értékelt az aranyesélyes edzője

2019. March 20. Wednesday 16:45  | Bíró Ádám
NB3

Némi pozitívumot is talált.

Az ESMTK elvesztette listavezető pozícióját az NB III Keleti csoportjában, hiszen a gárda erejéből csupán 2-2-es döntetlenre futotta a Putnok ellen. Az egy pont is értékes abból a szempontból, hogy a fővárosi csapat még a 89. percben is kétgólos hátrányban volt, de aztán huszáros hajrát vágott ki Turi Zoltán csapata. A 90. minutumban egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után Lázár Benjámin szépített, majd a 95. percben jött a katarzis, hiszen egy szöglet után kipattanó labdát Szabó Ádám váltott gólra. 
 
Turi Zoltán ugyan a pontszerzésnek örült, ennek ellenére csapata játékával nem volt elégedett. A tréner szerint alacsony színvonal és rengeteg pontatlanság jellemezte a bajnokit. 
 
"Nehéz ezt a mérkőzést értékelni, az egyetlen pozitívum, hogy kétgólos hátrányból pontot szereztünk. Mindkét csapat gyengén futballozott, alacsony színvonalú, ritmustalan meccset láthattak a nézők. Nem tudom, mi okozta ezt, de ennyi pontatlanságot nagyon ritkán tapasztalni a mi mérkőzésünkön. Mentünk előre, különösebb elképzelés nélkül. Remélem, ez volt a tavaszi mélypont, és legközelebb már az igazi ESMTK-t látom játszani" - nyilatkozta Turi.
 
Az ESMTK a következő fordulóban a Tiszaújváros otthonában javíthat.
 

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU