nb1.hu

Vége: kizárta az MLSZ a Tatabányát

Tatabánya – Hivatalossá vált az elsőfokú döntés.

A Magyar Labdarúgó Szövetség közlése szerint a testület fellebbviteli bizottságahelyben hagyta a fegyelmi bizottság elsőfokú döntését és az első három tavaszi fordulóban történt ki nem állás miatt kizárta a Tatabánya FC-t az NB III további küzdelmeiből.

Mint Molnár Tamástól, a megyei III. osztályban szereplő TFCE (Tatabánya Futball Club Egyesület) elnökétől megtudtuk, a kizárás hivatalossá válása után pénteken sikerült átigazolni a Tatabánya FC azon négy játékosát (Farkas Viktor, Klausz Ádám, Krupánszki Balázs, Soltész Barnabás), akiket a TFCE már korábban is szeretett volna a soraiban tudni. Említett játékosok pályára is léptek a vasárnapi, Császár elleni bajnokin.

A 24. forduló gólösszefoglalója – NB3.hu

A 24. forduló gólösszefoglalója

 
A TFCE időközben attól a négy játékosától (Göncz Dávid, Máté Ákos, Tóth Norbert Dániel, Veress Ádám) is megvált, akik pályára léptek volna a Tatabánya FC Sárvár elleni NB III.-as bajnokiján.

 

– Az elnökség döntése alapján nem vonjuk fegyelmi eljárás alá a játékosokat, de a továbbiakban nem számítuk rájuk. További pályafutásuk elé nem gördítünk akadályt, sok sikert kívánunk nekik – mondta a kemma.hu-nak Molnár Tamás.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC