nb1.hu

Vb-bronzérmes játékossal erősödött a Csorna

Csorna – Ausztria helyett választotta az NB III-at az új szerzemény.

Az U20-as világbajnoki bronzérmes, NB I-es tapasztalattal rendelkező Zámbó Bence hazatért az osztrák Frauenkirchen csapatától, és Csornán folytatja pályafutását – írja a Csornai SE hivatalos honlapja.
 
A még mindig csak 27 éves Zámbó profi karrierje az ETO-ban indult el, ahol 19 évesen már 12 NB I-es mérkőzést tudhatott a háta mögött, emellett 2009-ben tagja volt az Egyiptomban bronzérmet szerző U20-as válogatottnak is. Itt öt mérkőzésen kapott lehetőséget.
 
Ezt követően a DVTK, az MTK és a Kaposvár színeiben is növelte NB I-es bajnoki mérkőzései számát, majd az NB II-es Tatabányánál és az Ajka csapatánál folytatta pályafutását, most pedig az osztrák Frauenkirchentől került Csornára.
 
 
Zámbó főként belső védő, de balszélső védőként és védekező középpályásként is segítségére lehet új csapatának.
 
– Csornán stabil NB III-as csapat kialakítása a cél, ebben szeretnék az egyesület segítségére lenni. Ha később pedig úgy adódik, szívesen játszanák újra az NB II-ben, ezúttal a Csorna színeiben – mondta Zámbó Bence. – A csapat nagy részét már ismerem, szenzációs futballisták. Kiváló a közösség, az edzőt és az elnök urat is beleértve. Úgy érzem, jó helyre kerültem!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC