nb1.hu

Újjáalakuló riválisok csatáztak

Hódmezővásárhely - Szoros csatában verte a Mórahalmot a HFC.

Edzőmeccsen találkozott egymással az egyaránt a labdarúgó NB III Közép csoportjára készülő Hódmezővásárhely és Mórahalom. A hazaiak szoros meccsen, 2-1-es győzelmet arattak. A lefújás után így értékelt a két szakvezető a promenad.hu jelentése szerint.

 

Major László (Hódmezővásárhely):„Sok ziccert engedélyeztünk az ellenfélnek, de szerencsére sokat is alakítottunk ki. Viszont a befejezések nagyon problémásak még. Annak örülök, hogy egy rivális csapat ellen nyerni tudtunk, viszont a játékot komolyan javítani kell még. A sok távozó az utolsó pillanatban azt okozta, hogy még kell egy játékost igazolni és talán az ifiből is kell felhozni srácokat. Két hetünk van kezdésig, Erőben rendben leszünk, de még finomítani kell néhány dolgot.”

 

Magyar György (Mórahalom):„A felkészülésnek megfelelő állapotban van mindkét csapat. Benne van a terhelés a felekben, ennek nyomai látszottak, és a meleg is rányomta a bélyegét a meccsre. Azt gondolom mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, egy öngóllal a Vásárhely nyert. Parázs meccsnek nem mondhatjuk, de a bajnokin lehet az lesz. Kioltotta egymást a Vásárhely és a Mórahalom, azt gondolom közepesnél jobb mérkőzést láthattak a nézők. A védekező résszel elégedettek lehetünk, de támadásba még van mit építenünk.”

Örül-e az állkapcsom a DVTK elsőségének? – NB1.hu

A miskolci katlanban mindig életünk legjobbját kellett nyújtanunk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC