nb1.hu

Új edző, felcsúti diadal – videó

Felvidékieket győztek le.

Íme, a Puskás Akadémia helyzetjelentése:
 
"Egy hete új vezetőedzővel kezdte meg a munkát NB III-as csapatunk a következő idényre. A tréningeket követően múlt szombaton már felkészülési mérkőzést játszottak mieink, az ellenfél a felvidéki Bős – valamivel több, mint tíz kilométerre fekszik Dunaszerdahelytől – együttese volt, a találkozót a Visinka-fiúk 3–0-ra nyerték Mim Gergely, Skribek Alen és Papp László találataival. A vasárnapi pihenőnapot követően ma újabb edzés vár csapatunkra, és szombaton (július 21-én) 17 órakor a szlovák harmadosztályú Nagymegyer ellen a Felvidéken zárja a felkészülés második hetét a gárda.
 

„Az első hét az ismerkedés jegyében telt, az ilyenkor esedékes sportorvosi vizsgálatokon és az edzéseken felmértük a játékosok erőnlétét, amely természetesen még felemás volt a szünetet követően, de összességében biztató képet kaptunk a labdarúgóink állapotáról – a szombati tesztmérkőzésre már sikerült javítani a kondíción. Az összecsapáson kiderült, hogy van mire építeni, a játék sem volt rossz, de az eredmény egyáltalán nem számít egy ilyen találkozón. Mindent egybevetve elégedett vagyok az első héten elvégzett munkával, a srácok rendesen csinálják a dolgukat és egy nagyszerű társaság van kialakulóban” – mondta Visinka Ede.
 
Az MLSZ előző héten elkészített sorsolása után kiderült, hogy hasonlóan az előző évekhez a PAFC II az NB III Nyugati csoportjában fog szerepelni, az első fordulót augusztus 4-én és 5-én rendezik, a mieink a III. Kerületi TVE vendégeként kezdik meg a bajnokságot, első hazai mérkőzésünket augusztus 11-én vagy 12-én a Dunaharaszti MTK-val vívjuk."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC