nb1.hu

Úgy történtek a dolgok az éllovas ellen, ahogy az utolsó akarta

Domináns teljesítményről beszélt edző és játékos.

Az NB III Közép-csoportjának éllovasát fogadta vasárnap az utolsó helyen álló paksi tartalékcsapat. A mérkőzés nagy részében Tököli Attila legénységének akarata érvényesült, de hiába szereztek kétszer is vezetést, mindkétszer egyenlíteni tudott a Szentlőrinc.
 
– Ha azt nézzük, hogy az első helyezett ellen játszottunk, akkor értékes pontot szereztünk. Úgy gondolom, elkerülhető gólokat kaptunk, ami azért is rossz, mert kétszer is vezetést tudtunk szerezni a találkozó folyamán. Számunkra ebben a meccsben több volt, de a jövőre nézve bíztató, hogy gyakorlatilag egy-két hiba kivételével – úgy történtek a dolgok, ahogy mi szerettük volna – értékelte hazaiak edzője, Tököli Attila a klub hivatalos honlapján.
 
A mérkőzést követően az első gólt szerző Berdó Máté is nyilatkozott. 
 
– Úgy érzem, az első félidőben domináltunk, mivel ellenfelünk visszaállt, így adódtak területek számunkra. Ellenfelünknek maximum két lehetősége volt, míg mi sok helyzetet dolgoztunk ki – mondta a játékos. – Véleményem szerint már a szünetben vezetnünk kellett volna. A második játékrész elején, egy oldalsó pontrúgásból szereztem meg az első találatunkat, amire sajnos pár perccel később válaszolt a Szentlőrinc, majd Nagy Ricsi gólját ismét egalizálni tudták. A döntetlen ellenére úgy gondolom, jó tavasz elé nézünk.
 
A kiesés ellen küzdő Paks ezzel a ponttal is közelebb lépett közvetlen riválisaihoz, ugyanis a Hódmezővásárhely, a Makó és a Kecskemét is kikapott. 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC