nb1.hu

Tündökölt a Honvéd-tehetség, de a Vidi nyert emberhátrányban

Székesfehérvár – Rengeteg gólt hozott. a Vidi II-Honvéd II.

Rosszul sikerült az idényzáró mérkőzés a Videoton II ellen. A fehérváriak visszavágtak az idény elején, Kispesten elszenvedett 5-0-s vereségért – jelezte a kispestiek honlapja.

 

„Jól kezdtek a hazaiak, hiszen bő negyedóra után kétgólos vezetésre tettek szert. A 11. percben Pápai, a 18. percben pedig Barczi talált Vajda kapujába. A félidő vége felé aktívabbá vált a csapatunk, előbb Toth előtt adódott gólszerzési lehetősége, de Zöldesi bravúrral hárítani tudott, majd a 42. percben Tömösvári révén szépíteni tudtunk.

 

Szünet után sokkal jobban kezdtünk, mint az I. félidőben, ennek ellenére a hazaiak Pápai révén újabb gólt szereztek. A gólt követően kiegyenlített lett a játék abból a szempontból, hogy mindkét csapata támadott, így hol az egyik, hol a másik kapu került veszélybe. Aztán a 76. percben végleg eldőlt a mérkőzés sorsa, miután Lencsés megszerezte a Vidi 4. gólját. A védőt nem sokkal később kiállították, miután utolsó emberként lerántotta a kitörő Tömösvárit. A hazaiak az emberhátrány ellenére a 82. percben Pápai révén újabb gólt szereztek. Két perc múlva a legveszélyesebb játékosunk Tömösvári a második gólját szerezte, de ez már csak szépségtapasz volt az eredményen. 

 

Videoton FC II – Bp. Honvéd/MFA   5-2 (2-1)

Székesfehérvár, Sóstói Stadion, vezette: Mód István (Perák András, Rózsás Rita).

Gól:Pápai (2), Barczi, Kovács S., Lencsés, illetve Tömösvári (2).”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC