nb1.hu

Továbbra sem jönnek a gólok. Elégedetlen veszprémi edző!

Veszprém - Senkinek sem jó döntetlen a kiesési rangadón!

Hiába dolgozott ki számtalan, jobbnál jobb helyzetet a VLS Veszprém együttese a Komárom ellen, képtelen volt a kapuba találni, a végén pedig a kapufa mentette meg a Veszprémet és vette el a Komáromtól a győzelmet. Így csak egy-egy ponttal vigasztalódhattak az alsóházi csapatok!

 

A mérkőzés előtt mindkét fél tudta, hogy milyen fontos mérkőzés előtt állnak, hiszen a sereghajtó és az utolsó előtti találkozott az NB III nyugati csoportjának 17. fordulójában.

 

Már az első percben hatalmas lehetőséget hagyott ki a Veszprém, Burcsik nagy helyzetben lőtt öt méterről fölé. Az első félidőnek sajnos ez volt a legnagyobb lehetősége, mezőnyben rengeteg technikai hiba tördelte a lassú játékot.

 

A második felvonásban a veszprémiek vették kezükbe az irányítást. Futószalagon jöttek a vendég lehetőségek, ám azok mind kihasználatlanok maradtak, egy alkalommal kapufát is lőtt a VLS. A találkozó hajrájában jöhetett volna a slusszpoén, de a Komárom egy váratlan és gyors kontra után ugyancsak a kapufát találta telibe!

 

A vége gólnélküli döntetlen lett, igazságos végeredmény született. Orbán Tamás a vendégek edzője is érthetően elégedetlen volt:

 

„ Mindig az a jó játékos, aki nincsen a pályán, most mindenki játszott, mégsem tudtuk megverni az utolsó helyezettet. Mindenkinek jó lenne elgondolkodnia. Ha ezt a meccset a megyében látom, akkor azt mondom, hogy nem volt baj az irammal, de az NB III-ba a mai napon mutatott produkció nagyon kevés! „

 

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC