nb1.hu

Tizgólos mecset játszottak Limperger és Bognár György csapatai

Magyarország - Fordulatokban gazdag meccsen nyert az Érdi VSE ellen a Budaörs.

Ugyan Koós Gábor két góljával, majd Pál Szabolcsnak adott gólpasszával fél óra játék után 3–0-ra vezetett az Érdi VSE az NB II-es Budaörs ellen, ám a szünet előtt szépített Bognár György csapata, a második félidőben pedig átvette a kezdeményezést és meg is fordította a meccset, végül 6–4-re győzött.

 

Remekül indult a mérkőzés érdi szempontból. A hatodik percben Balázsovics Máté jobb oldali beadására érkezett a hosszún Koós Gábor, aki néhány méterről nem hibázott. Ezt követően Koós a 22. percben pedig egy leheletfinom csel után lőtt üresen középről a hosszúba (2–0). Alig néhány percre rá, a 29.-ben Kárász Krisztián saját térfelén egy bedobásból indította Koóst, akinek beadását Pál Szabolcs lőtte a rövidbe. A 41. percben egy baloldali szöglet után Horváth Roland szépített, aki a kapu hosszú oldalába fejelt.

 

A szünet után mindkét szakvezető felforgatta csapatát. A Budaörs átvette a kezdeményezést a szakadó esőben, majd Pethő Bence hozta közelebb övéit, amikor közelről lőtte ki a rövid felsőt a 61. percben. Öt perccel később egyenlítettek is a vendégek, amikor Bakos lövésébe Hegedűs Norbert ért bele szerencsétlenül, Borek pedig nem tudott védeni (3–3).

 

Ezt követően az utolsó tíz percben még négy gól született. Horváth Roland a 82.-ben, a 85.-ben Czvitkovics Péter pedig a 88.-ban talált az érdi kapuba. Az utolsó percben még Németh Gábor szépített, de a tízgólos mérkőzést a Budaörs nyerte 6–4-re.

 

Rajczi és Andorka repítette a Rákóczit – NB3.hu

Rajczi és Andorka repítette a Kaposvárt

 

 

Felkészülési mérkőzés

Érdi VSE–Budaörs 4–6 (31)

 

Érdi VSE: Kertész F. (Borek, 60.) – Kárász (Ebedli, 51.), Bozsoki, Csiszár (Hegedűs N.), Pintér N. – Kónya, Koós (Füzér, 60.), Melczer – Balázsovics (Pallagi, 60.), Pál (Németh G. V., 60.), Kelemen P.

Vezetőedző: Limperger Zsolt

 

Budaörs: Bese – Hild (Marques-Airosa, a szünetben), Kékesi, Tányéros (Gyurácz A., 70.)Medgyes – Sajbán Miklós (Cvitkovics, 56.), Bakos, Sajbán Máté (Menyhárt, 60.), Fodor, Lengyel, Horváth Roland

Szakmai igazgató: Bognár György

 

Gólszerzők: Koós (6., 22.), Pál (29.), Németh G. V. (90.), ill. Horváth Roland (41., 82., 85.), Pethő (61.), Bakos (66.), Czvitkovics (88.)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC