nb1.hu

Térségi rangadó vár Limpergerékre az első zakó után

Érd – Fontos meccs lesz szombaton.

A harmadosztály nyugati csoportjának tizedik fordulójában az Érdi VSE a Dunaharaszti MTK-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen október 14-én, szombaton, 15 órától.

 

Limperger Zsolt alakulata az előző körben elszenvedte első vereségét a bajnokságban, amikor a BKV Előre vendégeként kapott ki, de a DMTK is remek szériát tört meg, ugyanis a Pápa elleni hazai vereséget (0–3) megelőzően Króner Péter együttese öt meccsen nem talált legyőzőre. Az Érdi VSE jelenleg harmadik a tabellán egy ponttal lemaradva az éllovas Kaposvári Rákóczi FC-hez képest, míg a DMTK tizennégy ponttal hetedik a táblázaton.

 

– Szeretnénk feledtetni a múlt heti kisiklást, így itthon tartani a három pontot. Hasonlóan a két héttel ezelőttihez, szeretnénk folytatni a hagyományt, hogy nem kapunk gólt és lehetőség szerint minél többet rúgjunk, de a legfontosabb, hogy ne kapjunk – fejtette ki várakozásait a mérkőzéssel kapcsolatosan Limperger Zsolt.

 

A mérkőzést megelőzően az Érdi VSE délelőttől kezdődően családi napot tart az Ercsi úti Sporttelepen! A szombaton 15 órakor, az Ercsi úti Sporttelepen kezdődő mérkőzést Móri Tamás vezeti, segítői Kulman Tamás és Bognár László lesznek. A találkozót az erdivse.hu-n élőben közvetítjük!

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC