nb1.hu

Szpari: jó hírek Szécsiről, Mátyus igazságtalan volt a csapatával

Nyíregyháza – A nyírségi csapat edzője visszanézte a Tállya elleni meccset.

Nem játszhatott a hétvégén a Nyíregyháza Spartacusban Szécsi Márk. A fiatal támadó hasfala húzódott meg, de az orvosi vizsgálatok nem állapítottak meg komolyabb problémát.

 

Szécsi Márk hasfala az egyik edzésen húzódott meg, ezért nem léphetett pályára szombaton a Tállya ellen. Mindenkinek automatikusan egy korábbi sérülése ugrott be, amikor elszakadt egy izom, de szerencsére most nem olyan nagy a gond.

 

– Márk egy kiemelkedő képességű játékos, én nagy karriert jósolok neki, ezért is érintett érzékenyen a kiválása. A diagnózis szerint hasfalhúzódása van ezért hagyott ki edzéseket, de úgy tűnik rövidesen visszatérhet – mondta Mátyus János a klub honlapjának.

 

A Szpari vezetőedzője a hét elején visszanézte a Tállya elleni meccset, és változott a véleménye.

 

– Egy kicsit talán igazságtalan voltam a csapatommal szemben, mivel azt mondtam a lefújás után, hogy nem vagyok maximálisan elégedett. Pedig annak kellene lennem, mert visszanézve megállapítható, hogy borzasztó nehéz így futballozni. Az ellenfél folyamatosan csak védekezett, nem akart játszani, 0-1, 0-2 után sem támadtak ki, így nem voltak területek, de ezzel is sikerült megbirkóznunk. Hasonló találkozóra számítok most hétvégén is, nehéz lesz győzni. A tavasz felén ugyan túl vagyunk, de most jönnek még a nehéz mérkőzések a Kazincbarcika, a Cigánd ellen, azaz a java még hátra van – mondta Mátyus János.   

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC