nb1.hu

SZEOL: van, aki visszatért, támadókat is keresnek

Távozók is lesznek a harmadiktól.

Harmadikként tölthette a téli szünetet a SZEOL SC az NB III Közép csoportjában. A kék-feketék remek hajrát produkálva jó irányban haladnak a kitűzött cél felé, csütörtöktől elkezdődött a csapat téli felkészülése – jelentette a delmagyar.hu.
 
Csütörtökön a Felső Tisza-parti stadionban találkoztak először a SZEOL SC labdarúgói, ám eddig sem teltek eseménytelenül a napok a kerettagok számára. A remek őszi hajrát produkálva az éllovas Szentlőrincnél csupán négy ponttal kevesebbet gyűjtött szegediek közül mindenkinek teljesítenie kellett az előírt egyéni edzésprogramot a szünetben. A pár napos ráhangolódást követően január 14. és 18. között egy tiszakécskei edzőtábor következik, majd a csapat kilenc edzőmeccsel hangol a márciusi bajnoki rajtra. 
 
– Kikristályosodtak az erő- viszonyok a bajnokság felére, nagy meglepetés lenne, ha nem az első három csapat valamelyike nyerné meg a Közép csoportot. Szeretnénk fényesíteni az érmen, ha valaki harmadik helyen telel, annak egészséges sportember lévén a bajnokság megnyerése lehet a célja. Hogy erre mennyi esélyünk van? Meglátjuk. Próbálunk javítani a játékunkon, és orvosolni az ősszel tapasztalt, látott hibáinkat – mondta a SZEOL SC edzője, Siha Zsolt. 
 
Ami a keretbeli változásokat illeti, Nikola Makszimovics visszatér a csapathoz, a 26 éves játékos egy ceglédi kitérő után játszik újra a SZEOL-ban. A szegedi klub a támadószekcióba szeretne még egy futballistát, míg várhatóan távozói is lesznek a csapatnak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC