nb1.hu

Szegedről igazolt a volt NB I-es klub

Pápa – Edzőmeccs, sérülés, erősítés és tervek.

A Merkantil Bank Liga mezőnyétől a tavaszi idény végén sereghajtóként búcsúzó SZEOL futballistája, Németh László az NB III új szezonjára készülő Pápai Perutz FC-hez igazolt. A néhány évvel ezelőtt még élvonalbeli, a harmadosztályba most visszajutó Pápa sérülés miatt elveszítette egyik játékosát.

 

„A Perutz vezetőedzőjétől, Márton Miklóstól megtudtuk, a korábban érkezett Sánta András után Németh László személyében újabb játékost igazolt a Pápa, a 25 esztendős középpályás Szegedről érkezett a Perutzba” – írja a veol.hu. A honlapon megemlítik, hogy a labdarúgó pályafutása Csornáról indult, majd játszott a Sopron és az Ajka csapataiban is, összesen 102 alkalommal lépett pályára az NB II-ben. A pápaiak trénere egy gólerős támadót szeretne még igazolni – közölte a Veszprém megyei portál.

 

Az erősítés éppenséggel ráférne a Perutzra: a csapat a hétvégén gól nélküli döntetlent ért el hazai pályán a Balatonfüred ellen.

 

„Rossz hír, hogy Horváth Tamás bokasérülést szenvedett, és csatlakozott a már korábban makacs sérülést összeszedő Böröczky Bálinthoz és Somogyi Richárdhoz. Marton Miklós, a Perutz trénere a lefújás után azt mondta, a kidolgozott helyzetek alapján az első húsz percben el kellett volna dönteniük a találkozó végkimenetelét” – olvasható a Veol oldalán.

 

Újpesti címerháború: újabb tüntetés és visszautasítás – NB1.hu

Újpesti címerháború: újabb tüntetés és visszautasítás

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC