nb1.hu

Százötven győri ultra segítette győzelemhez az ETO-t

Veszprém – A hazaiak többnyire a kapujuk előtt védekeztek.

Veszprém-Győr 1-4

G: Burcsik (82), illetve Zamostny (5, 22), Szabó L. (55), Beliczky (35)

 

Háromgólos ETO vezetés után 1-4-re nyert Ajkán az Győr a Veszprém ellen. Zamostny duplázott, mellette Szabó L. és Beliczky, valamint Burcsik lőtte a gólokat – írta a klub honlapja.

 

„A 4. fordulóban győzni tudott az ETO FC Győr a Veszprém ellen. Zamostny duplája után Beliczky is betalált, majd a szünet után négyre növeltük előnyünket Szabó L. bombájával. Ezután kissé kiegyenlítődött a játék, de a mezőnyben továbbra is az ETO irányította a játékot. A hazai szépítéssel Burcsik állította be a 1-4-es végeredményt.

 

 

 

 

Az ETO győzelem ilyen arányban is teljesen megérdemelt volt a jobbára a kapuja előtt védekező Veszprém ellen, akik egy-két kontrával próbáltak érvényesülni.

 

Gyönyörű támadást követően az 5. percben megszerezte az ETO a vezetést. Beliczky beadását a jól érkező Zamostny fejelte a hazai kapu jobb oldalába (0-1).

 

A 22. percben egy veszprémi támadás után ismét Zamostny indult meg egyedül, majd szép cselekkel a kapuig jutott, és kettőre növelte a győri előnyt, lövése védhetetlenül vágódott Hársfalvi kapujába (0-2).

 

Beliczky gólpassza után gólt is szerez a 35. percben, Szabó L. lövését még hatalmas védéssel kivédte a hazai kapus, Beliczky a kipattanót pár lépésről helyezte az üres kapuba (0-3).

 

A szünet után ismét Szabó helyzet, de ekkor még az oldalhálót találta el a győri szélső. Az 55. percben már hatalmas gólt lő Szabó L. aki középről csavart a jobb alsó sarokba a labda. A kapus és a kapufa melletti résen jutott a bőr kapuba (0-4).

 

Ezután kicsit leült a találkozó, az edzők cserékkel frissítenek, de pontatlanabb lett a játék.

 

Szépít a Veszprém a 82. percben, Horváth kapufát lő, a kipattanót Burcsik vágta magasan a léc alá (1-4). Ez is maradt a végeredmény, azonban a hajrára az ETO ismét jobban támadt, Hársfalvi védéseinek köszönhetően nem változott már az állás.

 

Az ETO megérdemelten győzött a Veszprém ellen. A szünet után pontatlanabbak voltunk ugyan játékban, de az első félidőben végre egy jól játszó és eredményes ETO-t láthatott a közel 150 fős győri nézőközönség. Jó lesz ez, csak így tovább fiúk!”

Gólszerzők: Burcsik (82), illetve Zamostny (5, 22), Szabó L. (55), Beliczky (35)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC