nb1.hu

Sok helyzetet kidolgozva nyert a Csorna a III. Kerület otthonában

Budapest - Tóth András szerint legalább egy pontot megérdemeltek volna.

A Csorna egy jó iramú mérkőzésen helyzetek sokaságát kihagyva is győzelmet aratott a III. Kerület otthonában.

 

 

 

A csornaiak szereztek vezetést és lendületük a gól után sem csökkent, több kreatív, veszélyes támadást is vezettek. A második félidő III. Kerület-helyzettel indult, de Sánta a helyén volt. A 60. percben viszont már ő is tehetetlennek bizonyult. Nem sokkal később a Csorna 11-eshez jutott Forgács kezezése után. A büntetőt Weitner végezte el, de Czirjék hárított. Izgalmasra sikeredtek az utolsó percek, de a vendégek magabiztosan állták a III. Kerület rohamait.
 

 

NB III Nyugati csoport, 1. forduló

 

III. Ker. TVE-Csornai SE 12  (02)

G.:  Kiss D. (60.), ill. Császár (25.), Weitner (34.).

III. Ker. TVE: Czirjék – Kiss D., Gál, Kis B. (Madarász, 58.), Gálfi, Szilágyi, Kenesei, Gögitz (Horváth L., 74.) , Szűcs L., Kaszai (Forgács, 46.). Szakmai igazgató: Tóth András.

Csorna: Sánta – Bognár, Litresics, Császár, Kelemen, Serfőző (Babics, 75.), Dávid, Csikós, Czanik, Weitner (Nagy Sz., 86.), Folmer (Kerékgyártó, 62.). Edző: Hannich Péter.


A gólok története

25. p: Bognár révén a Csorna végezhetett el szögletet, Weitner csúsztatott tovább, majd Császár fejjel továbbított a kapuba. 0–1.
34. p: Bognár bal oldali szabadrúgása után Weitner bólintott a hálóba. 0–2.
60. p: Egy bal oldali beadást követően Kiss D. lőtte ki a kapu bal alsó sarkát. 1–2.
 

Edzői értékelések:


Tóth András (III. kerületi TVE): – Felemás érzéseim vannak a mérkőzés után. Úgy gondolom, jól kezdtük a találkozót, a vezetést mégis a Csorna szerezte meg egy pontrúgást követően. Ez nagyon meghatározta a mérkőzést. A második félidőben uraltuk a játékot, legrosszabb esetben egy döntetlent megérdemeltünk volna.


Hannich Péter (Csorna): – Kicsit idegesen kezdtük a mérkőzést, aztán szép lassan sikerült mezőnyfölényt kialakítani. Már az első félidőben több gólt kellett volna szereznünk. A szünet után találtak egy gólt a hazaiak és a kihagyott büntetőnk után nagy nyomást helyeztek ránk az utolsó percekben, de úgy gondolom, így is többgólos győzelmet is arathattunk volna – értékelt a vezetőedző a Kisalföld.hu-nak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC