nb1.hu

Sényő-FTC: a pénzügyi mérleg

Nem robbantottak bankot.

Újra csend honol a tájon, az élet visszatért megszokott medrébe. Persze, még sokáig emlegetni fogják a településen, hogy a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata Magyar Kupa-találkozón a híres-neves Ferencvárost fogadta – jelezte a szabolcsinfo.
 
A zöld-fehérek győztek, de nyert az egyesület is – az erkölcsi siker felbecsülhetetlen. Először közvetített a televízió élő egyenes adásban a harmadik vonalban újonc gárda létesítményből, ugyanakkor lehet, sokak számára meglepő lesz, a házigazda nem robbantott bankot, az eseményt nullszaldóval zárta.
 
– Gondolom senkinek nem szükséges ecsetelni, mekkora munkával jár egy Fradi elleni hazai meccs megrendezése – vont mérleget Pehely Zoltán sényői polgármester. – Külön dicséret jár a főszervezőként jeleskedő Pál Szőke Ágnesnek és Csobán Tamarának, egyáltalán mindenkinek szól az elismerés, aki bármit hozzátett a megfelelő körülmények megteremtéséhez. A VIP-sátorban az ország minden tájáról érkezett, több, mint kétszáz vendéget fogadtunk, a Ferencváros vezetőségét Orosz Pál képviselte, mert a csapat a lefújás után hamar elutazott. A fővárosi küldöttség elégedett volt, ahogy mondták, nem hitték, hogy ilyen hátteret biztosítunk a mérkőzésnek.
 
Noha kis hazánkban, kiváltképp a futballberkekben nagy a titkolózás a piszkos anyagiakkal kapcsolatban, Sényő ebből a szempontból is kivételt képez.
 
– Eleve nem akartunk nyerészkedni a mérkőzésen, ezért állapítottuk meg olcsónak mondható, 1500 forintban a belépők árát, utólag azt is elárulhatom, a sényői iskolások, az utánpótlásjátékosok, no meg sok helyi drukker tiszteletjeggyel jöhetett be – tájékoztatott Pehely Zoltán. – Kétmilliós bevételünk volt, ami fedezte a költségeket: nem ráfizettünk rá, gyakorlatilag nullára hoztuk ki a rendezvényt, viszont nagyon sok sportbarátot szereztünk. Nekünk ez fontosabb!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC