nb1.hu

Sejtették, hogy elintézik Csank Jánosékat

Hatgólos meccsről számoltak be.

Íme, a szolnoki beszámoló:
 
"Sejteni lehetett már a hatodik forduló előtt is, hogy Gyöngyösön nekünk fog állni a zászló. A valóságtól a legkevésbé sem elrugaszkodott tipp be is jött. Jobban, mint gondoltuk.
 

Nem volt pardon egy percig sem. Gyakorlatilag az első félidőben rövidre zárta az izgalmakat a Szolnoki MÁV FC a csoport utolsó helyén álló Gyöngyös otthonában. Simon, Simon, Annus sorminta alapján három nullára vezettünk a szünetben. A második félidőben is három gól született, ezek közül azonban csak egynek tapsolhatott- ha tapsolt egyáltalán- a hazai közönség. Kun László is felíratta a nevét az eredményjelző-táblára, ő lett a csapat hatodik gólszerzője ebben a szezonban. 0-4 után már igazán nem fenyegette a sérvveszély a szolnoki futballistákat, mint ahogy a hazaiakban sem ekkor tolult elő a „megfordítjuk”- gondolatmenete. Mégis, Laurinyecz szépíteni tudott, ám ezzel a góllal sem lett szorosabb a meccs. Simon Attila foglalta keretbe a vasárnap délutánt, a 90+3. percben szerzett harmadik góljával. 1-5 lett a vége, a MÁV felkaptatott a dobogóra, Simon Attila hét góljával biztosan vezeti a góllövőlistát. És még egy apróság: a mérkőzés beharangozójában az eddig beszedett sok- összesen négy- piros lap miatt berzenkedtem kissé. A gyöngyösi meccset azonban lehozta kiállítás nélkül a csapat. Sárga lapot is csak egyet szedtünk be.
 
Tizenhatodikán a gyöngyösinél alighanem feszülősebb meccse lesz a harmadik helyen álló MÁV-nak. A DEAC-ot vasárnap 1-0-ra legyőző, ezzel pedig az ötödik pozícióba fölkaptató Füzesgyarmat lesz az ellenfele."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC