nb1.hu

Rutinos játékossal erősített a Szeged

A védelem acélosodott az új szerzeménnyel.

A szeged-grosicsakademia.hu cikkét változtatás nélkül közöljük.
 
Tapasztalt, 32 éves védővel erősödött a Szeged-Grosics Akadémia kerete. A nagyváradi születésű, közel évtizedes élvonalbeli múlttal bíró Achim Sebastian Zoltán egy éven át erősíti klubunkat.
 
– Hosszú időt töltött a román első osztályban, melyek voltak eddigi pályafutása legfontosabb állomásai?
 
– A nagyváradi FC Bihor játékosaként kerültem 2008-ban a Gloria Bistritához, onnan az U-Cluj, majd a Petrolul Ploiesti volt a következő állomás. A Craoivában két szezont húztam le, majd játszottam Gyirmóton, amikor a klub a magyar első osztályban küzdött. A legbüszkébb arra vagyok, hogy a Ploiestivel megnyertük a román kupát, majd a nemzetközi porondon is bemutatkozhattunk.
 

– Hogy vezetett az útja a Szeged-Grosics Akadémiához? Szerepe volt az ide igazolásában testvérének, a klub korábbi játékosának, Ádámnak is?
 
– Nagy tervek, jó projekt: ezekkel találkoztam itt. A testvérem jókat mondott a klubtól, de az edző személye is szerepet játszott abban, hogy itt vagyok, és egy éves szerződést kötöttem.
 
– Milyennek látja a csapatot?
 
– Ez egy NB II-es keret, sok rutinos, jó játékossal. Az eddigi meccseken jól mozogtunk, és bár látszott a fáradtság, kiderült, hogy jó játékerőt képvisel a gárda. Látva a játékosokat, el kell érnünk a célt, ehhez persze mindenkinek oda kell tennie magát.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC