nb1.hu

Rangadó következik!

Érd - A tabella második helyén álló Érdi VSE az éllovas Kaposvári Rákóczi FC-t fogadja.

Az NB III Nyugati csoportjának 20. fordulójában a tabella második helyén álló Érdi VSE az éllovas Kaposvári Rákóczi FC-t fogadja az Ercsi úti Sporttelepen március 24-én, 15 órakor.
Az Érdi VSE és a Kaposvári Rákóczi is már három mérkőzésen van túl tavasszal. Limperger Zsolt alakulata előbb hazai pályán kikapott az Ajkától, majd ezt javítva idegenben legyőzte a Pénzügyőr gárdáját. A tavasz harmadik meccsén ugyan remekül játszottak az érdiek, de 3–2-es vereséget szenvedtek idegenben a III. kerületi TVE-től.
A Kaposvári Rákóczi FC előbb a Csorna vendégeként győzött 1–0-ra, majd a Pápai Perutzot verte hazai pályán 2–1-re. Ezt követően a 17. fordulóból elhalasztott mérkőzésen ismét hazai pályán játszott Waltner Róbert együttese, amely a Dunaharaszti MTK-t verte szintén egy góllal.
A tabellán a téli holtverseny után a Kaposvár hat ponttal lépett meg Kertész Ferencéktől, így annak érdekében, hogy az érdiek visszajöjjenek a bajnoki címért folyó harcba, minden érdi szimpatizánsra szükség van az Ercsi úti Sporttelepen március 24-én, 15 órától.
A találkozót Molnár Attila vezeti, segítői Hofbauer Roland és Kulman Tamás lesznek!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC