nb1.hu

PMFC: Koller visszatérhet, Wittrédi fontolgatja

Pécs – Ha igazak a hírek, tényleg bombaerős lesz a pécsi keret.

A ZTE-nél nem úgy jöttek össze a dolgai, ahogy szerette volna, s miután a csapat nem jutott fel az élvonalba, Koller Krisztián nem ott folytatja a pályafutását. A hírek szerint a következő állomás a PMFC lesz – írta a bama.hu.

 

– Nagyon úgy hírlik, hogy visszatér a PMFC labdarúgócsapatába, sőt, szóban már meg is egyeztek erről.

– Voltak beszélgetések, de konkrétumokról még nem szeretnék beszélni – fogalmazott Koller Krisztián.

 

– Akkor így kérdezem: szívesen jönne? Korábbi csapata sikerrel vette az első akadályt, feljutott az NB III.-ba, ahonnan jövőre ismét feljebb kéne lépni. Elkélne a segítség…

– Egyértelmű, hogy szívesen segítenék! Amikor kérdezték, mindig mondtam, hogy fognak még engem PMFC-mezben látni. Nem is akartam innen elmenni. Amikor pedig visszatértek a csapathoz Márton Gáborék, nagyon szurkoltam nekik, hogy sikeresek legyenek. Nagyon jóban vagyunk, sokat beszélgettünk, és örültem a bajnoki címüknek. Én pedig bár elkerültem innen, de folyamatosan visszahúzott a szívem.

 

– Talán azért is, mert Zalaegerszegen nem úgy sültek el a dolgai, ahogy elképzelte. Vezéregyéniségnek szerződtették, aztán sokszor nem is volt a pályán.

– Ha én most Csank Jánosról őszintén elmondanám a véleményem, valószínűleg beperelne… Tíz hónap után egyszer kijelentette, nem az én hibám, hogy nem játszom. De hogy pontosan mi volt az oka, azt a mai napig nem tudom. Zalaegerszegen egyébként június 30-ig él a szerződésem, amely olyan opciót tartalmazott, hogy ha feljutunk az élvonalba, automatikusan egy évvel meghosszabbodik. Nem jutottunk fel, s nem is fogok ottmaradni.

 

 

Wittrédi Dávidot keresték, lenne is kedve Pécsett futballozni, de még nem döntött

 

A tavaszi szezont Wittrédi Dávid Zalaegerszegen töltötte (az akkor még NB III.-as Kozármislenytől igazolt a feljutásra hajtó ZTE-hez), vagyis Kollerhez hasonlóan neki sem volt túl sok sikerélménye az idény végén, hiszen csapata lemaradt az élvonalról. A középpályás tizennégy mérkőzésen játszott, kilencszer kapott helyet a kezdőben, összesen öt gólt szerzett, tehát nem rajta múlott, hogy nem jött össze az osztályváltás. Miután korábbi klubjánál, a PMFC-nél pontosan tudják, mire képes, nem csoda, hogy a hírek szerint szeretnék visszacsábítani.

 

– A ZTE-nél június 30-án lejár a szerződésem – mondta lapunknak Wittrédi. – Szeretnék, ha maradnék a következő szezonra is, de egyelőre nem egyeztünk meg semmiben. Való igaz, a PMFC részéről is megkerestek már, érdeklődtek, le is ültünk beszélgetni, de olyan mélységig nem jutottunk el, hogy megállapodjunk. Természetesen lenne kedvem ahhoz, hogy ismét a pécsi klub színeiben futballozzak, de huszonkilenc évesen, közeledve a pályafutásom végéhez, már arra is gondolnom kell, hogy most kellene kötni még egy jó szerződést. Nem mondtam le arról, hogy az élvonalban folytassam.

 

Miután Wittrédi jó viszonyban van a PMFC-nél dolgozó szakmai stábbal, Márton Gábor vezetőedzővel, nem lepődnénk meg, ha valahogy mégis meg tudnának vele egyezni. Nagy erősítés lenne.

Pécs – Ha igazak a hírek, tényleg bombaerős lesz a pécsi keret.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC