nb1.hu

PMFC: Két horvát és egy szerb együttes is vár a Márton-csapatra

Pécs – A szezonrajtig még négy edzőmeccset játszik a baranyai együttes.

Véglegessé vált az augusztus első hétvégéjén kezdődő NB III-as bajnokságra készülő PMFC felkészülési programja. A baranyaiakra még négy edzőmeccs vár a szezonrajtig. Ez július végéig heti 2-2 találkozót jelent, amiből három nemzetközi mérkőzés lesz, ugyanis két horvát és egy szerb csapat ellen is játszik a Márton-csapat. Augusztus 1-től azonban már csak edzésekkel hangol a PMFC első bajnokinkra.

 

 

 

Íme, a klub honlapjának tájékoztatója:

 

Most szerdán 18 órától a Stadion utcai füves edzőpályán fogadjuk a szintén NB III. Közép-csoportban szereplő Szentlőrincet. Soros ellenfelünkkel azért nem a stadionban meccselünk, mert pályakarbantartóink jelenleg a gyep megújításán dolgoznak. Belépni a Stadion utca felől tudnak majd szurkolóink.

 

Szombaton Horvátországba, Visnjevacra utazunk, ahol 18 órától lépünk pályára a helyi harmadosztályú csapat ellen.

 

Július 27-én, szerdán 18 órától ismét idegenben játszunk, akkor a szintén horvát harmadik ligás Pozega otthonában.

 

Július 30-án, szombaton 18 órától megint csak egy külföldi gárda, a szerb harmadosztályú FK Bačka 1901 lesz az ellenfél a főpróbán, de ekkor már hazai környezetben.

 

A szakmai stáb szerette volna, ha a felkészülési meccseink minél nagyobb részét itthon tudjuk játszani, sajnos ez a két horvát csapat esetében azért nem jöhetett létre, mert télen ők jöttek hozzánk, így illő volt most viszonoznunk a látogatást.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC