nb1.hu

PMFC: A gólérzékeny támadó édesapja miatt is szeretne bizonyítania

Pécs – A fiatal csatárt Rudolf Gergely miatt is adták kölcsön Dunaújvárosra.

Sokat várnak tőle, de így van ez rendjén. Az NB III-as bajnokságra készülő PMFC keretében a felkészülés kezdete óta ott van Havasi Dániel is, a 21 éves csatár, aki többek között édesapja miatt is szeretne bizonyítani a piros-feketéknél. Havasi Lajos a PMSC és a Videoton színeiben is rugdosta a gólokat az élvonalban.

 

A 21 éves csatár a PMFC utánpótlásában nevelkedett, aztán a felcsúti akadémián folytatta pályafutását, majd a Videotonnál kötött ki, onnan érkezett most Márton Gábor együtteséhez.

 

– Négy évig voltam Székesfehérváron, két évig az utánpótlásban, majd két évig az NB III-as csapatnál – mesélte Havasi Dániel a bama.hu-nak. – Az első harmadosztályú szezonomban gólkirály lettem, s ennek köszönhetően tavaly nyáron elvittek az NB I-es csapat ausztriai edzőtáborába, ám nem volt szerencsém, mert akkor igazoltak két csatárt, köztük például Rudolf Gergelyt. Kölcsönadtak az NB II-es Dunaújvárosnak, ahol csak hét meccset játszottam, s két gólt lőttem: nem sikerült jól ez az időszak, megsérültem, és anyagi gondok is voltak. Utána visszakerültem a Videotonhoz, ahol rögtön a második csapathoz irányítottak. Rosszul esett, hogy egy edzés erejéig sem számoltak velem az élvonalbeli együttesnél.

 

– A Videotonnál még volt egyéves szerződésem, de közös megegyezéssel felbontottuk. Szerencsére többen is érdeklődtek irántam, de én a PMFC-t választottam, több ok miatt is. Hazahúzott a szívem, hiszen innen indultam, nagyon tetszik, hogy vannak célok, elképzelések, és szimpatikus volt a szakmai stáb is a beszélgetések során. Nem mellesleg az is közrejátszott, hogy édesapám is itt focizott, miatta is szeretnék bizonyítani. Nagyon remélem, hogy sok góllal tudom majd segíteni a csapatot, az biztos, hogy én vágyom a sikerre – fogalmazott Havasi.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC