nb1.hu

Parázs mérkőzésre készülnek a Magyar Kupában!

Érdekes találkozó lesz!

 

Az Érd közleménye:

 

"A Budapesti II. osztályban éllovas BVSC-Zugló ellen kezdi meg szereplését a Magyar Kupa főtábláján az Érdi VSE. A legjobb 64 közé jutásért rendezett párharc egy mérkőzésen dől el.

Hiába „csak” ötödosztályú a BVSC-Zugló, az eddigi bajnokságban remekül szerepel, hiszen öt meccs után tekintélyes gólaránnyal, 21 lőtt és csupán öt kapott góllal áll a tabella élén, s tavaly is éppen csak lecsúszott a bajnoki címről, miután hetven (!) ponttal hármas holtversenyben lett bronzérmes, úgy, hogy az utolsó fordulóban 1–1-es döntetlent játszott a bajnok és így feljutó 1908 SZAC Budapesttel idegenben.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Érdi VSE (@erdivse_1921) által megosztott bejegyzés,

A BVSC jelentős egyesülete a hazai labdarúgásnak, hiszen a kilencvenes években a nemzetközi porondon (UEFA-Kupa és Kupagyőztesek Európa Kupája) is szerepelt, emellett az NB I-ben egy, a Magyar Kupában két ezüstérmet is szerzett.

– Ismerjük nagyjából a BVSC játékoskeretét, nem egy BLSZ másodosztályú csapatról beszélünk, hanem inkább erős megye I-es, vagy alsóbb NB III-as szintet képvisel.
Ha pedig abból indulunk ki, hogy visszaállnak védekezni, akkor nehéz lesz majd áttörni őket. Bízunk benne, hogy minél hamarabb sikerül, mert mindenképp szeretnénk továbbjutni – mondta Limperger Zsolt.
 
A párharcok egy mérkőzésen dőlnek el, ahol mindig az alacsonyabb osztályú együttes a pályaválasztó. Ha a rendes játékidő végén döntetlen az állás, úgy kétszer tizenöt perces hosszabbítás következik, ha itt sem sikerül eldönteni a továbbjutás sorsát, akkor tizenegyespárbaj következik (amelyet ABBA-sorrendben rúgnak a felek).
A sorozat hetedik és nyolcadik körében a párharcok ugyancsak egy mérkőzésen dőlnek el, majd a kilencedik fordulótól oda-visszavágós küzdelmeket rendeznek!
A szeptember 22-én, 18 órakor kezdődő mérkőzést Juhász Dávid vezeti, segítői Molnár István és Imrő János lesznek. A találkozót az erdivse.hu-n élőben közvetítjük!
 
A mérkőzésre a belépés INGYENES! A vendég szurkolók a Teleki Blanka utca felőli bejáratnál mehetnek be a stadionba!
 
Magyar Kupa, főtábla, 6. forduló, a legjobb 63 közé jutásért
09.22., 18.00: 
BVSC-Zugló–Érdi VSE

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC