nb1.hu

Öregurasan játszott a Barcika

Kazincbarcika - Meglehetősen önkritikusan értékelt Vincze Richárd, a Kazincbarcika edzője.

"Igazi labdarúgóidőben jó iramban kezdték a csapatok a nyírbátori bajnokit a tétnélkilüség ellenére is. Az első félidőben csak a gól hiányzott, de lényegesen több helyzete volt a házigazdának. A második játékrész látványos tűzijátékkal kezdődött – a lelátón, hiszen a kazincbarcikai színeket jelképező kék és sárga színekbe borult a vendégszektor. A meccs képe nem sokat változott, a Nyírbátor támadott, de a Barcika veszélyesen kontrázott. Egy ilyen szituáció végén, lesgyanús helyzetből szerezték meg a vendégek a győztes gólt. A végén felkorbácsolódtak az indulatok, és a jó erőkből álló Barcika szerencsés körülmények között vitte el a három pontot.

Márton István: – Mindent megtettünk a győzelemért, de akadozott a támadójátékunk, így sajnálom, hogy győzelem nélkül búcsúztunk közönségünktől.

Vincze Richárd: – Az első félidőben jobban játszott a Bátor, míg mi öregurasan, komótosan futballoztunk. Szünet után húsz perc futballal tudtuk elvinni a három pontot." – értékelt a két edző a Szabolcs online-nak.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC