nb1.hu

Orbán: „Sajnos több játékosom sem alkalmas az NB III-hoz!”

Veszprém – Alaposan kifakadt a veszprémi edző Óbudán!

Az utolsó előtti helyen álló veszprémi focistáknak minden pontra szükségük volt ahhoz, hogy életben tartsák a jövő évi NB III-as tagsághoz fűzött reményeiket. A VLS-nek ehhez a jó erőkből álló, élmezőnyhöz tartozó III. Ker TVE otthonából kellett volna elhoznia a pontokat, a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján – jelentette a vehirsport.hu.

 

Futballra csak mérsékelten alkalmas pályán, szakadó esőben kezdték a felek a mérkőzést, amelyen a fővárosiak rögtön a meccs elején jelezték, azon vannak, hogy érvényesítsék a papírformát. A kilencedik percben adta el a játékszert a Veszprém, abból jutott szabadrúgáshoz a fővárosi csapat. A beívelt labda ott pattogott a vendégek ötösén, amelyet Pálfalvi kotorta be a hálóba, korai vezetést szerezve ezzel csapatának (1-0).

 

Ahogy a gólnál, úgy a játék legtöbb szituációjából a hazaiak jöttek ki jobban. A Veszprém többnyire csak nyomozta a játékszert, a hazaiak nem csak harcosan, jobban is futballoztak ellenfelüknél. Újabb eladott labdát büntetett meg a hazai gárda, Bartha pedig köszönte szépen, s a bal alsóba sarokba passzolt (2-0).

 

Fordulás után sem a bakonyiak szája íze szerint alakult a mérkőzés. A 71. percben Szűcs László adta meg a kegyelemdöfést a VLS-nek (3-0).

 

Orbán Tamás csapatának csodát kell tennie tavasszal, ha az utolsó helyről fel szeretne kapaszkodni a továbbjutást jelentő tizenkettedik pozicióba.

 

Orbán Tamás (Veszprém): „A játék minden elemében fölénk nőtt ellenfelünk, amely sokkal jobban alkalmazkodott az időjárás okozta viszontagságokhoz. Sajnos nem sok esélyünk volt ma. Úgy érzem, most vertek el minket a legjobban ebben a szezonban. Sajnos több játékosom sem alkalmas az NB III-hoz.”

 

NB III, Nyugati csoport, 15. forduló:

III. Ker. TVE–VLS Veszprém 3:0 (2:0)

Budapest, III. kerületi TVE Sporttelep. Vezette: Györki (Pápai, Nagy)

III. Ker TVE: Czirjék – Kiss D., Pálfalvi, Kis B., Madarász, Domokos, Szilágyi, Kaszai, Bartha, Szűcs L., Horváth L. Vezetőedző: Tóth András.

Veszprém: Zelizi – Gulyás, Dobsa, Bognár P., Kókány, Gunther, Büki, Bognár B., Simon, Horváth, V. Molnár. Vezetőedző: Orbán Tamás.

Gólszerzők: Pálfalvi (9. perc), Bartha (42. perc), Szűcs (71. perc).

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC