nb1.hu

,,Olyan gólt rúgott a srác, amit egy hónapig vetítenének az Eurosporton” – videó

Tiszakécske - Elképesztő gólt rúgott a TVSE játékosa.

NB III. Közép csoport 26. forduló
 
Tiszakécske, Sportcentrum, 600 néző
Duna Aszfalt Tiszakécske VSE – Budapest Honvéd MFA II. 4 – 1 (3 – 0)
 
Duna Aszfalt TVSE: Helesfay – Benkó, Csáki, Dr. Kardos, Polyák, Kocsis, Markó(Oláh), Mihály(Pintér), Tölgyesi, Juhász, Puskás(Kalmár)
 
Budapest Honvéd MFA II.: Berla – Kosút(Bence), Lukács, Herjeczki, Erdélyi, Kovács, Lovric(Horváth), Tömösvári, Pisont(Király), Májer, Kabangu
 
gól: Lovric (öngól), Juhász, Tölgyesi, Kalmár ill. Májer
 
A mérkőzés után Szabó István, a Duna Aszfalt TVSE vezetőedzője értékelt a Kécskei Krónikának:
 
Jól ismerem a Honvédot, hiszen Bence fiam ott játszik. Erős csapattal álltak ki ma ellenünk; többek között Lovric, Tömösvári, Kosút, Herjeczki vagy éppen Lukács is a kezdőben volt. Nagy öröm, hogy csapatunk megmutatta, hogy ilyen karakteres játékosok ellen is tudnak kiválóan játszani. Nem volt könnyű helyzetünk, hiszen a nagy riválisunk már szombaton lejátszotta a maga meccsét. Nekünk pedig egy nappal később kellett pályára lépnünk.
Az első félidőben kimondottan jól játszottunk és bravúros gólokat is rúgtunk, ami azért öröm, mert ez a játék a szurkolókért van. A második játékrészben a Honvéd kockáztatott, mi számítottunk erre. Elégedett vagyok a labdarúgókkal, a szurkolóinknak pedig minden elismerésem, hiszen remekül biztatták a csapatot. Van még hátra négy forduló, a Paks második csapata ellen készülünk majd, ami szintén nem lesz könnyű feladat.
 
A Budapest Honvéd MFA II. részéről, Tóth Iván, kapusedző nyilatkozott:
 
Teljesen megérdemelten nyert a Kécske, jobbak voltak nálunk. Mi átaludtuk az első félidőt. Rosszul nyitottunk egy öngóllal, utána pedig egy olyan gólt rúgott a srác, amit egy hónapig vetítenének az Eurosporton is, ez megroppantott minket. A második félidőben próbáltunk menni az eredmény után, x-re hoztuk azt a játékrészt, de a hazaiak győzelme teljesen megérdemelt.
 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC