nb1.hu

Nem vár könnyű meccs a barcikaikra

Nyírbátor – Tizenegy mérkőzés óta veretlenek a nyírbátoriak.

Vasárnap Nyírbátorba látogat az éllovas KBSC. A listavezető csapat szerint a hazai együttes akkor sem lenne könnyű ellenfél, ha az őszi gárdával kellene farkasszemet nézniük. Néhány hónappal ezelőtt egy tartalékos, sérülésekkel és eltiltásokkal sújtott Nyírbátor szenvedett vereséget Kazincbarcikán, ez a találkozó azonban merőben más lesz.

 

– Cigándról igazoltak több játékost is, alaposan megerősítve az amúgy sem gyenge keretüket. Hozzánk Fekete biztosan visszatér, Marius játéka kérdéses, Engelre valószínűleg még nem számíthatunk. Hogy változtatok-e a csapaton, vagy marad az elmúlt hetekben kezdő felállás, azt majd a hét második felében döntöm el nyilatkozta a kazincbarcikaiak szakmai igazgatója, Koleszár György.

 

Óriási derbi a Mecsekalján: Pécs vs. Komló – NB3.hu

Óriási derbi a Mecsekalján: Pécs vs. Komló


A harmadik vonal egyik legjobb formában levő együttese a Nyírbátor, akik a legutóbbi fordulóban egy, az utolsó percekben szerzett gólnak köszönhetően tovább növelték veretlenségi sorozatukat.

A tizenegyesből elért gólnak is köszönhetően immár tizenegy mérkőzésből áll ez a széria. Remélik, az éllovas ellen sem szakad meg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC