nb1.hu

Nem csak új játékosokat mutatott be a Misleny

Szakembert is pótoltak.

Íme, a Kozármisleny közleménye:
 
"Elsőként régi-új játékosunkat Molnár Pétert mutatjuk be és köszöntjük újra Kozármislenyben, aki korábban 2013-2016 között védett együttesünkben.
 
Peti tagja volt a 2013-ban U21-es NB II-es bajnokságot nyerő csapatunknak, majd később a felnőtt együttes mellett töltött el emlékezetes éveket az NB II-ben és NB III-ban.
 

A 2015/2016-os évben tagja volt az NB III-as bajnokcsapatunknak, amely gárda hatalmas fölénnyel végzett az első helyen.
 
Ugyanebben az évben lehettünk részesei a Magyar Kupa menetelésnek, ahol egészen a legjobb 8 csapat közé jutottunk, főképp Peti védte ezeken a mérkőzéseken a mislenyi kaput, a Budapest Honvéd otthonában aratott 2-1-es győzelmünk során többek között 11-est hárított. Az elmúlt 2 évben a Szeged 2011 NB II-es csapatában szerepelt, onnan tért most vissza Mislenybe!
 
Fekete Marcell a Kecskemét utánpótlás csapataiban nevelkedett, majd az MTK-hoz került. A 2016/2017-es idényben az NB III-ban ezüstérmes PMFC-ben 21 mérkőzésen szerepelt. A 22. évében járó belső védőként és jobb oldali védőként bevethető labdarúgó a tavalyi évben a Pénzügyőr NB III-as gárdáját erősítette.
 
Ahogy azt már korábban jeleztük, Kovács Ernő gyúrónk távozott a csapat mellől, akinek pótlásáról gondoskodni kellett és azóta egy fiatal szakember, Kutai Péter személyében sikerült megtalálni az új gyúró személyét, aki már azóta a csapat mellett dolgozik."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC