nb1.hu

Nem az NB III-ra! Megye I-ben folytatja az NB I-et is megjárt csatár

Kecskemét – A lilák könnyedén jutottak tovább a Magyar Kupában.

Megérkezett játékengedélye, így szerdán a Soltvadkert elleni kupameccsen már pályára léphetett a Kecskemét mezében Eugene Salami. A nigériai csatár a 4–1-es lila sikerrel végződő párharcon góllal debütált régi-új csapatában.

 

A hír azért is érdekes, mert a legutóbbi pletykák még arról szóltak, hogy az NB III-as Salgótarjánban folytatja pályafutását az afrikai futballista.

 

A támadó magyarországi karrierje Debrecenben kezdődött 2011 márciusában, ahol azonban az első csapatban kevés lehetőséget kapott. A következő szezonban a tartalékokkal az NB II-ben szerepelt, illetve kölcsönben Nyíregyházán is futballozott, a másodosztályban 10 gólt rúgott összesen. 2012 nyarán megint megvált tőle átmenetileg a Debrecen, ekkor került először Kecskemétre, és 20 meccsen 4 gólt rúgott a KTE színeiben az NB I-ben, emellett a Ligakupában is betalált 3-szor. Jó teljesítményére külföldön is felfigyeltek, így 2013-2015-ig a cseh élvonalbeli Teplicében szerepelt, ahol 36 meccsen 6 gólt és 2 gólpasszt jegyzett.

 

Salami először tavaly ősszel jelentkezett a megye I-es klubnál edzéslehetőséget kérve, ezt követően a szakmai stáb végig biztosította neki ezt, a téli és a nyári edzőmeccseken is játszott. Mostantól már tétmeccseken is újra onthatja a gólokat lilában – adta hírül a kecskeméti klub honlapja.

 

 

Magyar Kupa, 3. forduló

 

 

Soltvadkert–Kecskeméti LC 1–4 (0–2)

G.:Szalai (88.) ill. Balog (20. – büntető), Salami (35.), Hulicsár (82., 85.)

 

 

Soltvadkert: Frittmann – Radics, Tasnádi, Erdélyi, Pekker – Gyenizse (Csupity 67.), Andróczi (Frei 46.), Geleta, Szalai – Torma, Papp (Soproni 80.).

KLC: Szabó G. – Csizmadia, Rapi, Némedi, Molnár – Balog (Petrics 68.), Parti (Hulicsár 55.), Németh, Bódai – Sudár, Salami (Farkas 71.).

 

 

A kecskeméti klub ezzel a videóval köszöntette a lilákhoz visszatérő csatárt.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC