nb1.hu

Nagy átalakulások az NB III-as klub keretében

Az új tréner számolt be a helyzetről.

 

Méhes Tibor lemondását követően Magyar György vette át a Közép csoportban szereplő Makó irányítását. A tréner az nb3foci.hu-nak nyilatkozott a csapat jelenlegi helyzetéről.

"1 hónap pihenő után igencsak jó állapotú csapatot kaptunk kézhez az edzői teammel. Változások történtek, hiszen sokan elmentek és még mindig folyamatban van a keret kialakítása, mely a héten zárul le. Természetesen a sok távozó helyére érkeztek Nb-s bajnokságot megjárt minőségi játékosok: Podonyi Norbert, Busa Bence, Lászik Milán, Zsoldos Ákos (Mórahalom), Juhász Jónás (Méhkerék, Mórahalom), Hatvani József (SZVSE), Szilágyi Norbert (HFC), Bány Bence (Békéscsaba utánpótlás) és Grecsó Bence (Balatonfüred).

 

Heti 5 edzés és edzőmeccsek színesítik a napjainkat. A csapat fizikálisan és technikailag erősödik folyamatosan. Célunk a biztos bennmaradás, de inkább a 9-11. hely megszerzését próbáljuk elérni… A Közép csoport véleményem szerint erősnek mondható, mindenki veszélyes és szeszélyes bajnokság elé nézhetünk" – fogalmazott a tréner. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC