nb1.hu

MLSZ-büntetések: Sokba került a Dunaharaszti vezetőedzőjének a bíró sértegetése

Budapest – A Tatabánya újabb játékossal szembeni pénzügyi tartozás miatt fizethet.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága augusztus 16-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

 

 

 

Márton András (Honvéd) 1, Rebecsák Szilárd (Dunaharaszti), mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt 3, Pilán Márkó (Békéscsaba) 1, Vincze Dániel (Méhkerék) 1, Bodor Márkó (Pécs) 1 és Karácsony Dávid (Hatvan) 1 soron következő felnőtt bajnok mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

 

A FEB a REAC – Tiszaújváros mérkőzéssel kapcsolatban a REAC-ot mérkőzés rendezéssel kapcsolatos előírás megsértéséért írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

 

A FEB az RKSK – Monor mérkőzéssel kapcsolatban az RKSK-t mérkőzés rendezéssel kapcsolatos előírás megsértéséért írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

 

Króner Péter vezetőedző (Dunaharaszti), mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt, majd ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 3,Koleszár György vezetőedző (Kazincbarcika) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

 

A FEB a Tatabányát Demjén Gábor labdarúgóval szembeni pénzügyi tartozás miatt 150.000 Ft forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá,amennyiben a határozat jogerőre emelkedéséig a sportszervezet az eljárásban szereplő összegű tartozását a labdarúgó felé nem fizeti meg, a jelen határozat jogerőre emelkedésének napjától kezdve a sportszervezetet az igazolási és az átigazolási jogból 8 hónapra kizárja. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC