nb1.hu

MK: Kabát triplával segítette a parádézó ETO-t

Győr – Esélye sem volt a Komáromnak, Vörösbaranyi is duplázott. Galéria!

Az ETO magabiztos győzelemmel jutott tovább a Magyar Kupában. Kabát tripla, Vörösbaranyi dupla mellett Nagy J., és Kulcsár szerezte a győri gólokat. Az eto.hu közölt részletes beszámolót a mérkőzésről.

 

A kupamérkőzés jól kezdődött az ETO számára, Nagy József bólintott Kulcsár szöglete után a Komárom kapujába (1-0). Két perccel később Kabát szabadrúgásból vette be Grósz kapuját, lövése a vendég kapus keze mellett vágódott a hálóba (2-0).

 

A Komárom nem tudott mit kezdeni az ETO agresszív játékával, sokáig nem tudtak kibontakozni a kapujuk előteréből.

 

Csodaszép találattal háromra növelte az ETO az előnyét, amikor Kabát átívelt Kulcsár felé, aki háttal a kapunak ollózva húzta Grósz mellett a hálóba a labdát (3-0).

 

A 33. percben megszületett a győriek 4. találata, ekkor Kulcsár félpályát átívelő indítással ugratta ki Kabátot, aki mellel maga elé tette a labdát és a kifutó Grósz felett elegánsan emelt a hálóba (4-0).

 

A szünet után nem változott sokat a felállás, az ETO türelmesen szövögette támadásait, a Komárom védekezett, és kontrákkal próbált zavart kelteni a győri védelemben.

 

Az 50. percben Kulcsár buktatásáért járó 11-est Kabát lőtte, de itt még nem sikerült a triplázás, mivel a jó irányba vetődő Grósz kivédte a büntetőt. Rácz Ferenc majdnem feliratkozott a gólszerzők közé, azonban Grósz a vendégek kapusa előbb a felső sarok felé tartó lövését, majd erőteljes fejesét védte bravúrral.

 

Az 55. percben becserélt Vörösbaranyi Armand is játéklehetőséget kapott Bekő Balázstól, aki később gólokkal hálálta meg a bizalmat.

 

Megélénkült a hajrára a mérkőzés, a Komárom is veszélyeztetett, Alasztics átadását Dávid. lőtte kapura, Horváthnak szerencséje volt, a nagyerejű lövés után a jobb kapufa mentett. A 70. percben Farkast hordágyon kellett levinni, mivel mindhárom cseréjét kihasználta a vendég csapat, 10 emberrel fejezte be a mérkőzést a Komárom.

 

A 78. percben Vörösbaranyi robbant be a leshatárról, vállal maga elé tette a labdát, majd higgadtan a bal alsó sarokba helyezett (5-0). Négy perccel később Kabát triplázott, vetődve vágta a gólvonalról a hálóba a labdát (6-0)!

 

Az utolsó előtti percben Vörösbaranyi ismét helyzetben, lövése Grószról hullott a hálóba (7-0).

 

Ezzel még nem volt vége, a Komárom is rúghatott egy büntetőt, egy érdekes ítélet után a mérkőzés hosszabbításában. Horváth lábára esett a vendég támadó két győri védő kíséretében. A 11-est Csonka belőtte, így 7-1-el ért véget a kupamérkőzés.

 

Az ETO FC Győr, megérdemelt győzelemmel, magabiztos játékkal jutott a Magyar Kupa 32-es mezőnyébe.

 

ETO FC GYŐR – KOMÁROM VSE 7-1 (4-0)

 

ETO:Horváth – Szalai, Nagy Á. (Kovács K. (46p), Nagy J. (Vörösbaranyi A. 55p), Zeke . Pongrácz (Németh B 46p), Illés, Kulcsár – Szabó B., Rácz, – Kabát

Komárom:Grósz – Koronczai, Sinkó, Dávid, Végh B. (Szekér 46p), Farkas, Tatai, Róth (Hajmási 46), Simigla (Csonka 41p), Alasztics, Végh T.

 

Gólszerzők: Nagy J. (4p), Kabát (6p, 33p, 83p), Kulcsár (16p), Vörösbaranyi (78p, 89p), illetve Csonka (91)

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC