nb1.hu

Mint Pátkai a válogatottban – nem is kezdett volna a gólszerző

Ötgólos, látványos rangadót játszottak.

NB III, Nyugati csoport, 20. forduló
Érdi VSE–TARR Andráshida SC 3–2 (3–2)
Érd, 200 néző. V: Szabó Levente (Máyer, Szarvas)
Érdi VSE: Kertész F. – Kollega, Bozsoki, Csiszár, Németh G. V. – Koós, Májer, Melczer (Végh D., 90.) – Pál Sz., Mojzer (Ország, 87.), Gera D. (Kelemen, 58.)
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Andráshida SC: Czirjék – Bailo, Takács S., Simonfalvi, Kalamár – Szabó M. (Szinay, 65.), Bíró A., Szegleti, Fábián – Temlén, Tóth L. (Bontó, 74.)
Vezetőedző: Dobos Sándor
Gól: Melczer (30.), Pál Sz., (32.), Koós (45.), ill. Bíró A. (23.), Takács S. (43.)
 
Ugyan eredetileg nem lett nevezve az Andráshida elleni mérkőzés kezdőcsapatába az Érdi VSE támadója, Pál Szabolcs, azonban a bemelegítéskor megsérülő Kónya Benjámin helyére bekerült, számol be róla a csapat honlapja. De milyen jól járt a gárda Pál beállításával, aki a csapat második gólját szerezte.
 
Az biztos, hogy a mérkőzésre kilátogatók nem unatkoztak, a két csapat nyílt sisakkal rontott egymásnak. Eleinte a hazaiak domináltak, teljes visszazárásra kényszerítve ellenfelük, de Mojzer ziccerét Czirjék hárítani tudta, majd Gera Dávid lőtt fölé a védők gyűrűjében. 
 
A 23. percben viszont egy kontrát csak szabálytalanul tudtak megállítani a hazaiak, melyből Bíró, a középre érkező labdát bólintotta a kapuba, megszerezte a mérkőzés első gólját.
 
Szűk fél óra után Mojzer harcolt ki egy büntetőt, melyből egyenlíteni tudtak a hazaiak. Melczer Vilmos lövését ugyan kivédte Czirjék, ám a kipattanót bepofozta a középpályás.
 
Három perccel később pedig már a vezetést is megszerezte az Érd, a tizenegyest kiharcoló Mojzer a már említett Pál, aki egy cselt követően vette be az ellenfél kapuját.
 
Itt azonban nem értek véget az első játékrész eseményei. Nem sokkal a szünet előtt, Takács érkezett jól egy beadásra, és vette be ismét fejjel Kertész kapuját, ezzel ismét döntetlenre hozva az állást, azonban nem mehettek örömittasan pihenni az andráshidaiak, hiszen egy bedobást követően Koós 16-ról vette be kapujukat.
 
A második félidő inkább kemény mezőnybeli csatát hozott, helyzetek ritkábban adódtak, és végül több gól sem született, így a hazaiak örülhettek a győzelemnek a közönség csalogató meccs után.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC