nb1.hu

Mészöly Focisuli növendéke váltott osztályt

Hivatalos bejelentés.

Íme, a Jászberény közleménye:
 
"Ahogy azt dr. Gottdiener Lajos, klubunk elnöke, az őszi idény végeztével jelezte, 2-3 új játékos igazolását tervezzük a téli szünetben. Már karácsony előtt kiderült, hogy a rendkívül rutinos, éveket az élvonalban töltő Lakatos Béla, valamint a nem is olyan régen még a JFC színeiben szerepelt Birtalan János tavasszal csapatunkat erősíti. Nos mára eldőlt, hogy egy fiatal szélsővel is bővül keretünk.
 
Mindenben megegyeztünk a Monori SE-vel Tóth Ádám ügyében, így az 1997-as születésű villámgyors szélső csütörtökön már velünk kezdi meg a felkészülést – tájékoztatta honlapunkat dr. Gottdiener Lajos.
 
A 21 éves támadó a Mészöly Focisuliban, majd Monoron nevelkedett, végig járva a korosztályos csapatokat, aktív szereplője lett a kék-fehérek 2018 nyarán NB III-ban aranyérmet szerzett együttesének. Huszonkilenc meccsen szerzett 20 találatával döntő érdemeket szerzett a feljutás kiharcolásában. Ősszel az NB II-ben már kevesebb lehetőséget kapott, ám így is tizenkét bajnoki lépett pályára a másodosztályban. Most a több játéklehetőség reményében érkezik Jászberénybe."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC